tara.81 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (24.4.2013 12:51:17)
|
Sončen pozdravček vsem! Moja tečnoba je na višku. Danes je 4. dan, ko me boli spodnji del trebuha. Špika me praktično povsod, slabost je itak še vedno prisotna, včasih bolj včasih manj, ma je. Danes me še križ bolj boli in napihnjena sem. Tudi danes sem slabo spala, ker me je bolelo in delalo tudi ponoči slabo...Ok, dovolj jamranja [sm=smiley36.gif] Včeraj sem šla do osebnega G po recept za Estrofem, ker zadnjič mi je Reš dal tistega na pol izpolnjenega, ko sem klicala tukaj v ordinacijo mi je rekla sestra, da mi ne more izpolniti mojih podatkov, da naj pridem iskat raje novega. Pol sem še malček poklepetala z G. Pravi, da je treba jemati Estrofem do nekje 12., 13. tedna, dokler ne prevzame posteljca (upam, da sem si prav zapomnila in napisala) produkcijo tega hormona, da je to nadomestilo za rumeno telesce. Tako da po moje ga lahko kar naprej piješ aksuram oz., če si že prekinila bi mogoče bilo fajn Pušenjaka kaj vprašat. zeuso joj, upam da je bilo res prehitro. Mene tut srbijo prsti, čeprav sem šele 7. dan po ETju. Test bi morala naredit 1.5., upam, da mi uspe počakat do ponedeljka [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|