tara.81 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (19.4.2013 21:23:36)
|
jona klara [sm=smiley31.gif] kdaj bo konec te slabe statistke, tudi za nas?! Veš kako mi je hudo. [sm=smiley19.gif]. Nimam besed, res mi je žal zate. Aljonka...oprosti, ker mi je zdaj uteklo kje si v postopku. Pri Rešu je bilo včeraj tako, da sva bila naročena ob 8:30, takrat sva tudi prišla na vrsto in pikica naju je že čakala. Kako je drugje pa ne vem. Sem pa mislila, da vedno počakajo, da par pride, preden jo odmrznejo. Tako da je vse tudi zame novo. Ja, pri meni ni kaj dosti počitka. Upam, da bo vseeno ok. Sem včeraj malček počivala po ETju, popoldan sem pa imela eno obveznost, tako da počitka ni bilo do večera. Danes sem pa normalno delala. Upajmo, da ima Reš prav, ko pravi, da je treba normalno živet. Sem bila danes v ITA v lekarni in so mi dali Prometrij, sicer mi je malček komplicirala, da bi mogla imet vsaj bel recept, ma je dala vseeno 2 škatli, ker več ni imela ;) Bom šla drugič v napad v drugo lekarno [sm=smiley36.gif]. Danes me očitno spet dajejo hormoni, spet mi je cel popoldan delalo slabo in spet sem bla taka jokava, kot prejšnji teden. Sem mislila, da se je telo končno navadilo na Estrofem, očitno se še ni. Upam, da bo kmalu boljše.
|
|
|
|