Hope2 -> RE: Darilo za 3-letnika (20.2.2013 14:47:35)
|
aleluja, za odprt okenček[sm=hudicek1.gif] še bolj kot to, mi pa gredo na določen organ ravno avtoceste oz proge. Že prej sem hotla napisat, samo ne kake komplicirane ceste ali drage ceste, ker to še ni za minije. Naš zelo pazi svoje igrače, ne lomi, ni defektov... ampak tale cesta je pa hudič od hudiča, ker vedno neki podre, brcne, stopi... se razleti, odleti ograja, odletijo podstavki, formule dol padajo[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]. iMAMO carrero z lupingi in je bila 1 leto v omari, zdaj je sicer sestavljena, ampak sem šteker izklopila in kao ne dela[sm=jezicek.gif]. Ma to je samo za velike fante, ampak res velike- za moške[sm=smiley36.gif]. Jaz pa še iščem po štacunah kter avto iz risanke cars mu še manjka[sm=jezicek.gif]. So res fajn avti, kvalitetni, pisani, imajo svojo zgodbo... luštni so. Ima ene 40 komadov pomoje[sm=smiley36.gif] Če imate doma pa še eno ta malo, pol pa itak kuhinja, prej ko slej jo bo treba kupit[sm=jezicek.gif] Pri 3 so bili tudi pri nas policaji, zdaj pa ninjago[sm=smiley29.gif]
|
|
|
|