liliana -> RE: plačati račun ali ne (19.2.2013 16:10:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Penny Saj ne vem, a pišem kitajsko? [sm=smiley24.gif] Kot sem rekla - jaz sem leta 2012 pri obeh ponudnikih plačala samo sorazmerni delež naročnine - to je polovico vsakemu, ker se je menjava zgodila točno na polovici meseca. Menda vem, saj sem jaz plačala položnici in ne ti [sm=smiley36.gif] . Ju pa zdaj nimam pri roki, ker je že skoraj eno leto od tega, ampak sem bila takrat pozorna na to, ker bi se zbunila, če bi mi zaračunali drugače! Kako imajo zdaj pa ne bom trdila, spremembe se seveda dogajajo. Avtorica lahko poskusi z reklamacijo, izgubit nima kaj. Over and out! Ti si se takrat prijavljala v Tušmobilovo omrežje.....takrat lahko zaračunajo sorazmerni delež in ni nujno, da zaračunajo sorazmerni delež ko se odjavljaš iz omrežja.....ker, recimo imaš paket, kjer imaš v ceni 20 EUR vštetih 300 SMSov, 300 minut odhodnih klicev....in ti načeloma lahko teh 300 minut porabiš v 4 dneh in ni treba za to 30 dni..... In Tuš mobil oz. Simobil imata pač različne pogoje obračunavanja naročnine.....Simobil ima očitno tudi pri odjavi sorazmerni delež, Tušmobil pa ne..... zato je tudi dobro, preden račun reklamiraš, prebrati vse, od tistega drobnega tiska, kar si podpisal na pogodbi do splošnih pogojev, ki jih imajo na svojih internetnih straneh......in če tega tam ni, potem je tvoja reklamacija utemeljena.....
|
|
|
|