samolačniški ivf (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> samolačniški ivf (18.2.2013 22:16:19)

Ali je še katera kje,ki gre maja na IVF žal samoplačniško [sm=smiley19.gif] ?

limonca* -> RE: samolačniški ivf (20.2.2013 11:24:16)

Maja ne.. verjetno pa nekje v jeseni.

Anonimen -> RE: samolačniški ivf (20.2.2013 22:28:32)

limonca a si že kdaj bila samoplačniško? mislim da sve midve že enkrat skupaj trepetali na forumu,nisem pa ziher.
Rabim kakšen nasvet itd..kam in kako po zdravila kako poteka .... Držim pesti za naju [sm=smiley2.gif]

S* -> RE: samolačniški ivf (21.2.2013 7:16:33)

Jaz sem bila samoplačniško pri Rešu 3,5leta nazaj. Kje boš pa v postopku?

limonca* -> RE: samolačniški ivf (21.2.2013 9:39:35)

Ne, nisem še bila samoplačniško. Upam, da tudi ne bom, glede na to, da imam še 1 ET eskimov...[sm=smiley1.gif]

Je pa najbrž ful odvisno tudi na kateri kliniki si.

Anonimen -> RE: samolačniški ivf (21.2.2013 21:19:13)

S* jaz grem v Lj oz stara porodnišnica.. sem zanosila oktobra in imela abrazijo januarja.. [sm=smiley19.gif]
limonca* pol pa po eskimčke držim pesti [sm=pujs.gif]

februar202 -> RE: samolačniški ivf (2.3.2013 18:28:04)

Pozdravljena Anonimna

A mi lahko zaupaš koliko te bo prišel postopek na GK LJ (približno). Vem, da ima vsaka drugačen postopek in drugačno terapijo, ter so cene drugačne. Jaz sem vseh 6 preko zdravstva izkoristila,.....enkrat sicer uspelo pa je sledila abrazija. Zdaj pa razmišljam kdaj in kam naprej.

Anonimen -> RE: samolačniški ivf (4.3.2013 22:25:48)

februar202 potem sve čisto na istem... jaz sem tudi imela abrazijo (januar 2013)
cena približno 2500 evrov.. dolgi postopek suprafact + menopur.
Kakšen postopek boš imela ti?
Lp in SREČNO!

daisy B -> RE: samolačniški ivf (5.3.2013 15:35:21)

Pozdravljene, jaz grem konec tega meseca v samoplačniški ICSI postopek k dr. Reševi, ker sem že vseh 6 koncesijskih porabila (5 v LJ in 1 v MB), kar se tiče cene je pa tako, prvi posvet je brezplačen, takrat se naredi popolna diagnoza in uz ter pregled semena, zdravila Merional sem kupila na Madžarskem, ena škatlica (10 ampul) stane slabih 120 €, jaz sem jih morala kupiti 5, ker bom imela kar visoko dozo, 4 ampule na dan, če kakšna ostane jo dr. Reševa odkupi, Suprefact sprey sem kupila v Italiji in stane malo manj kot 50 €, sam postopek pa 1.100 € in se plača po punkciji. Morala pa sem še na pregled hormonov, kar je prišlo malo več kot 20 €. 

Anonimen -> RE: samolačniški ivf (5.3.2013 20:31:53)

daisy B jaz imam tudi 4 ampule menopurja... a ga imajo tudi v madžarski lekarni?? pri nas je ena škatla 200 evrov.
Držim pesti! [sm=pikapoka2.gif]

daisy B -> RE: samolačniški ivf (5.3.2013 20:56:30)

Za Menopur ne vem, Merional, ki je baje precej podoben pa imajo v lekarni na Lentiju, imeti moraš recept in ga prej naročiti.

Hvala enako [sm=pikapoka2.gif]

Anonimen -> RE: samolačniški ivf (5.3.2013 21:20:30)

jaz imam menopur. mah kr neki moramo okoli skakat po ta zdravila namesto,da bi oni dali pač eno simbolično ceno [sm=smiley1.gif]
Kaj lahko uprašaš.če boš šla na Madžarsko iskat zdravila?

februar202 -> RE: samolačniški ivf (5.3.2013 21:52:05)

Anonimna in daisy B hvala za odgovor.

Jaz osebno sem se naročila Rešu na razgovor in pregled. Kakšen bo postopek nimam pojma,...do zdaj sem imela v LJ 5 dolgih in 1 kratkega. Upam, da se bo odločil za dolgega oz. želela bom dolg postopek, ker zelo slabo reagiram na dolge na kratkega sem pa še slabše. Ma sej ni važno kakšen postopek samo, da bo uspešen. Upam, da najdeva skupno besedo, ki bo obrodila sadove. Tudi vama obema želim, da zagledate plusek do konca. Držim pestke.

daisy B
mislim, da je čas, da greve na kofi[sm=wink.gif] Če se ne motim sva se že tipkale.

lp, februar202

daisy B -> RE: samolačniški ivf (6.3.2013 7:15:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kaj lahko uprašaš.če boš šla na Madžarsko iskat zdravila?

Jih imam že doma, tako da se boš mogla na koga druga obrniti.

februar202, šele zdaj sem ugotovila, da si to ti in ja, definitivno, saj mojo številko imaš, če ne pa moji tašči reci [sm=smiley2.gif]

februar202 -> RE: samolačniški ivf (6.3.2013 21:19:10)

februar202, šele zdaj sem ugotovila, da si to ti in ja, definitivno, saj mojo številko imaš, če ne pa moji tašči reci [sm=smiley2.gif]

Ja imam številko sam čas me preganja,....ampak obljubim, da te pokličem in kako rečemo. Vidim, da dogaja. Držim pestke in iskreno iz srca želim plusek.

Tudi tebI anonimna in vsem ostalim puncam. Srečno

LP, februar202

Anonimen -> RE: samolačniški ivf (14.3.2013 17:09:21)

oj,

a to je treba pri samoplačniških postopkih zmeraj hodit v italijo al pa kam drugam po zdravila, tudi če si na ginekološki kliniki ljubljana al samo pr rešu? To mi je tko čudn ,a ti ne morejo dat kr na klinik zdravil pa jih tam plačaš....

daisy B -> RE: samolačniški ivf (21.3.2013 8:43:51)

Za druge klinike žal ne vem, vem samo za Reša in za dejstvo, da so zdravila na Madžarskem in v Italiji cenejša.

Še to sem vam hotela napisati za tiste, ki boste šle po Merional na Madžarsko, da ga raje plačajte v njihovi vauluti kot pa v €, ker si zaračunajo kar precejšnjo provizijo, tako da vas ceneje pride, če plačate s Forinti.

Stran: [1]