Anonimen -> RE: "menstruacija" in nosečnost (18.2.2013 19:23:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Meni je prišla dva dni prej in je trajala 3 dni na dan je bilo za en vložek dva testa sem opravila pa sta bla negativa takoj ko sem nehala krvavet mi je postalo slabo čez en teden sem šla na en pregled in [sm=nosecka.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Je katera imela krvavitev kot M v nosečnosti? Moja M je vedno zelo močna, doga 7,8 dni, drugi, tretji in četrti dan si zamenjam po 4,5 tevelike vložke, potem se počasi umirja, ta mesec pa je prišla par dni prehitro in trajala celih 3 dni, pa še to nič kaj močna..je bila krvavitev, vendar vsega skupaj ne toliko kot ponavadi je v 1 dnevu! danes se je krvavitev čisto ustavila, le tu in tam še kakšna roza kapljica! Ker mi je bilo čudno se opoldan naredila test, baby check, ki je pokazal rahlo pozitivno! Ampak še vedno tako rahlo, da niti ne vrjamem da je to, to! Je kater že imela tak primer, je možno da pride do tako močne vgnezditvene krvavitve? Je možno da je to samo ena čudna M? Kakšne izkušnje pa imate z baby check testom? Kdaj pa si delala test, da je bil negativen? med krvavitvijo, prej ali kasneje? Jaz sem delala prej in je bil -, danes pa rahlo a vidno [sm=rozacrtici.gif], tako da ne morem še čisto vrjeti..a ko si krvavela, je bilo tudi tko malo strdkov(tko sluznice pač), ali je bila samo kri?
|
|
|
|