Paštetka -> RE: Apple ipad 4 (18.2.2013 11:02:05)
|
ABC Print - tukaj sta se učila pisati črke Vocabulary Game - učenje angleščine (ful dobro. Učenje pisanja, izgovorjave, besed...) Domino Math, Kids Math, Dino Math, Math Kids, Simpl Math - matematika Sticker Sudoko, Unblock Me - logika 2nd Grade Kids Origami - origami iz papirja Monkey- igra mlin, Ludo - človek ne jezi se Vislice - slovenske 4 v vrsto, tri v vrsto (angleški) 1001 pravljica Lille Prap - slovensko, plačljiva Mala rada igra spomin, puzzle, ki imaš vse teme (hello Kitty...kaj ti srce poželi) Pa za fantke Ben ten igrice...ipd.. Moj mali trenutno igra fusbal, ati smuča (ena je ko tako kot so tekme letos, tako ti sproti isti dan odpira proge. Prej ti ne odpre proge), pa golf, pa smučarski skoki so aktualni. Jaz pa bubblam, pa sudoku. Angry birds, smo pa že vse prerešetali [sm=smiley36.gif] Ogromno je tega. Jaz vtipkam tam ko je Edukation pa potem brskam in loadam kar je primerno za trenutno starost. Ko sepa naveličata ali osonita,pa preprosto zbrišem. Siol imaš naloźen? Preko tega programa gledaš kot Tv vse programe.
|
|
|
|