Anonimen -> RE: Močni in gosti lasje (15.2.2013 19:53:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: liliana Drugače si pa jaz svojega paža, če se mi ga ne da likat (jaz si las nikoli ne uspem tako lepo zlikat kot pri frizerju, ker se mi las tudi sušiti ne da s krtačo).....uredim s tistim manipulatorjem, ki je kot žvečilka.....in potem običajno zgledajo lasje kot so tisti na sliki od Scarlet Johanson.....kar tudi dobro zgleda...... Daj tole malo bolje razloži ... s čim si urediš frizuro? Jaz imam tudi močne, goste dolge lase, ampak mam pa rahlo valovite ... na 40cm dolžine naredijo recimo 2-3 zavoje ... torej ravno toliko, da ni za nikamor in če imam dolge jih vsaj teža fol potegne, ko sem imela pa paža gre pa ful teže stran in lasje ne padejo več tako lepo dol in je bio obvezno treba ne samo po vsakem pranju ampak tudi vsako jutro zadevo fenat in likat, da mi zadaj ni zevala luknja zaradi vrtinca, pa da so mi na obeh straneh se zaključili navznoter in ne na eni strani na ven na drugi pa navznoter ... skratka pri mojih laseh je paž najbolj obupna frizura ever, čeprav mi pa ful paše [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif] Točno s tistim manipulatorjem, ki ga je prilepila mateyka....kupim ga kar pri frizerki....uporabljam ga pa skoraj vsako jutro.....ker sem v "fazi paža", si puščam dolge lase, ker imam približno take lase kot jih ti opisuješ....in ta manipulator mi jih precej ukroti zjutraj, da se mi ni treba non stop likati in da izgledam urejeno....ker to se meni ne ljubi, z manipulatorjem je pa en dva tri konec..... Ja, paž pri gostih in rahlo kodrastih laseh je najslabša izbira.....glede dela seveda......izgleda pa res najbolje, ko se uredi.....[sm=smiley1.gif] [sm=jezicek.gif] ... jaz sem pa tisto fotko spregledala oz. nisem prebrala kaj na gelu piše in sem predvidevala, da imaš to kako mašinco [sm=jezicek.gif] Jaz mislim, da bo vseeno kar pri dolgih ostala, dokler imam lepe ... ker namesto ob 6:15 sem mi res ne da ob 5:30 vstajat [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|