SU -> krčne žile in zanositev (14.2.2013 12:57:33)
|
V bistvu niti ne vem, če je to vprašanje za sem... ampak res ne vem na koga naj se obrnem... Na zadnjih dveh forumih čakam odgovor že kar nekaj časa in nič... Pa poskusimo še tukaj [sm=smiley1.gif] ... Po drugi nosečnosti so se mi krčne žile, predvsem na levi nogi, zelo poslabšale (nekaj zelo debelih, tanke, modre...). Kadar imam menstruacijo, imam noge težke, včasih boleče. Zdaj pa si z možem že kar nekaj časa želiva tretjega otročka. Jaz pa ne upam zanositi, ravno zaradi teh mojih "nesrečnih" krčnih žil. Je katera že slišala, da bi lahko bilo s krčnimi žilami kaj narobe med nosečnostjo (če odmislim zoprne bolečine in težo v nogah)?? Ko sem vprašala ginekologinjo, mi v bistvu ni odgovorila nič konkretnega-v stilu: "...saj se bodo med nosečnostjo verjetno spet pojavile, če prej operirate..." [sm=smiley13.gif] Zdaj pa ne vem... je smiselno hodit na operacijo prej, perd zanositvijo? Ali bi počakala in vse porihtala po tretjem škratu (če bi se seveda vse izteklo kot se mora)? Prosim za vaše mnenje, izkušnje... malce "v tolažbo" in "brco v rit", da končno uredim to. Hvala, lp. Saša
|
|
|
|