mojcaziga -> RE: Vročina malo nad 37°C (16.11.2014 13:30:05)
|
Meni se je to začelo v 3. letniku gimnazije in me osebna zdravnica sploh ni jemala resno, češ da gre psihosomatske motnje in utrujenost ali pač preprost lenoritis, ker je gimnazija ipak težka in ni za vsakega [sm=hudicek1.gif]. Stalno sem imela T nad 37, okoli 37,5 ob zagonih pa tja do 39, slabo počitje, glavobol, vrtoglavica. Ko sem sredi leta začela še kašljati, mi je po katastrofalni krvni sliki, diagnosticirala začetek pljučnice. Slabo počutje se je nadaljevalo v 4. letniku, res pa je, da je bila krvna slika približno normalna, pač nobena stvar ni hudi izstopala. Na koncu sem se že sama prepričala, da ni nič in da je vse samo v moji glavi. Po dveh letih takega počutja smo imeli imeli bruci zdravniški pregled in testiranje za TBC, kjer sem imela grozen rezultat in končna diagnoza je bila TBC. V bolnici sem bila najprej 9 tednov in potem še 4 tedne, zdravila sem jemala skoraj 1 leto in to kar nekaj tablet dnevno. Itak, če je vse skupaj trajalo že dve leti. KOmentar zdravnice j ebil, da na nekaj takega pa res ni pomislila in, da večina srednješolcev hodi k njej itak samo po opravičila [sm=hudicek1.gif] Trajalo je še dobro letu po tem, da se je stanje vsaj približno normaliziralo. lp
|
|
|
|