|
RE: Ne morem več, neprestano zbujanje! 18.4.2013 11:56:39
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: sashy ...najmlajša je stara 16 mesecev in je tudi zelo nespeč otrok, ponoči se zbudi najmanj enkrat, zato vem kaj pomeni se ponoči zbujat. a se hecas, otok, ki se zbuja 1x na noc, je zelo nespec otrok kako potem poimenujemo, ce se zbuja najmanj 20_x_ na noc Sem mislila, da sem narobe prebrala . Če smo prišli na 10_x_ na noč, smo bili vsi veseli in naspani . IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Po vsem prebranem ne vem, ali imam srečo, ali sem pa res grozna mama, da sem pri 2 mesecih pustila otroka, da je sama zaspala... Grozna si... jaz tudi Hitro sem oba dala vsakega v svojo posteljo. Kot pišeš, spanje je sveto. In le naspana mama lahko normalno funkcionira. Jaz sem pa tudi iz tega razloga naredila obratno..... sem vzela dete k sebi v posteljo.....ker sem se precej bolj naspala, če je bila ob meni kot če je bila v svoji sobi...... Naš je šel okoli 3 mesecev v svojo sobo, od vsega začetka pa je bil v svoji postejki, nikoli med nama. In nismo bili take sreče, da bi zato kaj bolje spal. Po neskončnem zbujanju, smo itak sprobali vsako možno metodo, ki ni delovala, pa smo sprobali spanje med nama, pa je bilo samo še huje. Ne, da midva nisva spala, ker men je bilo vseeno, sam da bi bil mir, ampak mali ni spal. Sicer smo nekako s selitvijo v svojo sobo celo zmanjšali za 1-3x na noč- ker mali se je zbudil, že ob najinem vdihu, smrčanju, tihi hoji, bog ne daj lulat ali zakašljat. Samo je še vseeno bilo treba it do 20_x_ v sobo. Ma saj se mi zdi, da se s časoma navadiš , problem je večji, ko se zmanjšuje šetkanje in prideš na 5x na noč, potem pa slučajno kaka noč spet pade na 7x- si čist ven iz forme Ko smo šli na dopust ali k staršem, je bilo skupno spanje prava nočna mora. Do 3 let je bila kriza, zdaj pa aleluja, zna prespat skoraj vsako noč, razen če ga lulat. In takrat 1x na mesec ko je treba ponoči lulat, sem kot zombi in tečna ko 10 hudičev Prava razvajenka sem že Se spomnim kolk so ene mame bile "pametne" z nasveti, ker so mislile, da samo njihov način deluje in zato njihovi otroci spijo. Sem bila celo skeptična, da sem nesposobna, ko njihova metoda pri nas ne deluje, ampak zdajle z leti opažam, da te iste mame imajo že drugega otroka in težave s spanjem. Ja ni kaj, ni vse za vsakega, vsi so različni
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.4.2013 11:57:30 >
|
|
|