vetrnica -> RE: Decembrke 2007 (20.3.2013 9:23:02)
|
Zdravo, midva z možem sva se že odločila, da Zoje letos ne dava v šolo. Sicer veva, da bo po testih dobila mnenje, da je primerna za v šolo, samo vseeno. Po eni strani je Zoja čustveno precej občutljiva (na to me je opozorila tudi vzgojiteljica v vrtcu), poleg tega pa sva jo že s tem šolskim letom prestavila v skupino otrok letnika 2008 in se ji ful pozna. Prej je bila zelo zadržana, se je skrivala v ozadju, ni hotela nastopati,... Letos je pa že od oktobra pripravljena sodelovati in se bolj izpostavljati (recimo, je skupina pela eno pesem in je vzgojiteljica rekla, da rabi par prostovoljcev, ki bodo spredaj plesali, in se je takoj javila). Pa ravno včeraj mi je rekel en, ki je oče od sovrtičkarja, kako se je spremenila, da se je zadnjič kar pogovarjala z njim, prej se je pa vedno skrivala. Sicer je lahko to vse povezano s starostjo in razvojem, ampak vseeno. Pa tudi sama ne želi iti v šolo (ko smo dobili vabilo za vpis, je dobila kar žalosten obraz in mi rekla, da ne bi šla v šolo). Ne vem, doma je nismo spodbujali s šolo, strašili ali pa kaj negativno pa tudi nismo govorili o šoli. Letos sicer nismo šli v to, ji bo pa verjetno potrebno naslednje leto predstaviti čimveč lepih stvari, ki se dogajajo v šoli.
|
|
|
|