kakšne vzmetnice? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


lery -> kakšne vzmetnice? (10.2.2013 9:43:18)

Lep pozdrav.
Mene zanima kje ste kupili vzmetnice za svoje malčke.Pri nas je prišel čas da menjamo otroško posteljo za mladinsko,vendar ne vem kje bi kupili vzmetnice,ker potrebujem dve gledam malo tudi cenovno. Ogledali smo si v Yisku in nam je všešč VZMETNICA PLUS S20,ali jo ima kdo od vas? Zanima me tudi ali gledate na sestavo? Ta ima žepkaste vzmeti plus poliuretaska pena ,propeks mreža in poliester.
Ima okoljsko zdravstveni certifikat ISO 9001.




enea -> RE: kakšne vzmetnice? (10.2.2013 9:50:30)

mi smo imeli za malo posteljico Meblo,.. sedaj ko smo ta večji kupili pograd sem pa naročila v Dutovljah pri enem privatniku, ima super vzmetnice zmeniš se kaj bi rada imela in tudi cenovno ugodneje kot npr. v Lesnini, moja mama si je tudi tam kupila vzmetnico in ji je prišla boljša kvaliteta kot v Lesnini pol ceneje. Mislim da tudi za prevoz poskrbi, vidim da si iz Logatca, ker nam v NG je pripeljal on,. če želiš kakšno njegovo kont. št. piši na zs




Hope2 -> RE: kakšne vzmetnice? (10.2.2013 10:10:57)

V mali posteljki je imel eno iz babycentra[sm=jezicek.gif], nimam pojma firme, smo pa takrat gledali da je trda in antialergijska in ne vem kaj še vse anti.... v veliki postelji imel je dormeo (zelo zadooljni), zdajle pa ima ikea (tudi zadovoljni). Gledam samo, da je trda, neke sestave ne gledam, razen, da ni iz lateksa.




Stran: [1]