malaMravljica -> RE: AMC posoda pomoč (10.2.2013 10:18:00)
|
hmm kater kos pa si dobila, ker jih je malo morje razlicnih. Drugace pa, se spomnim iz otrostva se, ko je mama delala zrezke brez olja, toliko kot se vem, pac posodo segrejes, das notri zrezke, pokrijes in ko se zrezek sam odlepi ga obrnes, spet pokrijes in ko se tekocina mesa zacne susi delas normalno naprej. Mal olja pa potem na koncu ali prti koncu, da se ne segreje na tako mocno temperaturo. Mamini zrezki so bili itak vedno najboljsi. Je pa delala moja mama v tisti kozici/loncu ki ima velik premer in ne previsok rob. Ker si ravno pri AMC ti se nekaj povem. Smo bili zadnjic pri kolegih in je v tej posodi delala pico, ves kako mega fina. Ko je rekla, da bo delala pico na stedilniku v posodi so se mi najprej verjetno povesila usta v smislu in jaz naj to jem, pol sem pa doma takoj googlala za to atmosfero. Je namrec dajala pice v kozico in pokrila s tisto pokrovko atmosfero. Jaz ze mal spremljam cene, mogoce enkrat ... ker je zasoljen ta pokrov, grrr... Zate pa se to, google bo ziher nasel malo morje nasvetov in napotkov za to posodo.
|
|
|
|