Cigaret (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KiSsMyAsS -> Cigaret (11.9.2005 15:44:58)

Punce povejte mi neki. A bi se vam kej zdela cudna naslednja situacija in kaj bi storile. Z sedis v gostilni na pijaci in za sosednjo mizo sedita 2 vazni zenski, nasminkani in upedenani do konca. Pa me ena od njiju pocuka za rokav in se ne obrnem. Potem pocuka za rokav in mu rece, ce ji da en cigaret in ji ga ta seveda da. Mislim si svoje - tako upedenani, zrihtani da je joj, pa nima za en cigaret. Ali bi ta cigaret ocitale ali bi mu rekle kej? Zmedena sm

Anonimen -> Cigaret (11.9.2005 15:49:55)

Njemu ne bi očitala... Samo za cigaret ga je prosila in on ji ga je pač dal... Bi pa vprašala njo, če jo ni sram... Toliko zapravi za obleke in make-up, a za cigarete pa nima?... Zakaj jih pa v lokalu ne kupi?... Ker ima v denarnici komaj dovolj za tisti svoj koktejlček (namesto "samo" za kavo), da izpade "fina"?... In dala bi ji na znanje (da ne bi narobe razumela), da nisem niti najmanj ljubosumna (take znajo potem kaj sikniti nazaj), ampak da naj se zamisli, kako nizko se spušča in kakšno sramoto si dela... Saj menda vnaprej veš, da boš v lokalu pri pijači enega prižgal... In če cigaret nimaš dovolj, si jih kupiš v lokalu ali pa na poti tja, a ne?
Potem bi jo pa toliko časa posmehljivo gledala in se s svojim dragim naglas pogovarjala o njej, da bi ji res postalo nerodno in bi se pospravila ven iz lokala... Sploh pa, če bi bilo to v "mojem" lokalu, torej tam, kjer jaz stalno hodim na kavo...
Kokoši... (no, zdaj pa žalim živali)...

KiSsMyAsS -> Cigaret (11.9.2005 15:51:54)

Hehe Kerensa lepo si tole napisala, sj mi je blo zelo zau da nism kej izjavla takega, ampak misla sm si pa svoje - kure smotane namazane z vsem zivim, za cigaret pa nima, najrajs bi ji ga porinla u grlo, da nebi nikol vec uprasala.

Anonimen -> Cigaret (11.9.2005 15:53:30)

Mogoče bi ji ga jaz celo sama ponudila... In ko bi ga že vzela, bi ji s tistim ciničnim nasmeškom na ustnicah rekla, da močno upam, da se ji bo dim zaletel...
Potem bi jo pa gledala, kako kadi... In to gledala tako, da bi ona videla, da jo gledam...

KiSsMyAsS -> Cigaret (11.9.2005 15:55:51)

taška30 -> Cigaret (11.9.2005 17:15:57)

Joj, kolk ste žleht
Kaj pa, če je ženska nehala kadit in jih pač ne kupuje več in ne nosi s sabo, pa ji je druga ženska pravkar povedala grozno novico, recimo da je zvedela, da prvo mož vara
Pa se je revi zaluštal en čik, da se umiri (ne bi si jih pa kupila, ker noče nazaj začet kadit).
Ja, imam domišljijo, ampak to že od nekdaj počnem, tud ko kdo 120 prpiči po cesti po mestu, se zmeraj vprašam, kaj pa če nekoga na urgenco pelje...ja, sem naivna, saj vem.

Anonimen -> Cigaret (11.9.2005 17:23:13)

Tudi jaz pomislim, da kdo koga pelje v porodnišnico, ko pridivja namesto mene...
Potem pa ugotovim, da se pelje v kontra stran od porodnišnice in je sam v avtu...

malika -> Cigaret (11.9.2005 17:35:11)

Jaz bi pa obrnila in rekla, da ga nimam, pa čeprav bi bil pred mano na mizi (ampak ne kadim)

lenika -> Cigaret (11.9.2005 17:39:14)

Kaj pa če v lokalu niso imeli njene znamke cigaret, drugih pa ni hotela kupovat, je pa videla, da tvoj mož kadi prav njeno znamko?

Anonimen -> Cigaret (11.9.2005 17:41:13)

A zdaj bo pa še znamko izbirala?!

CatJa -> Cigaret (11.9.2005 18:07:29)

Kaki problemi ......

Kissmyass, jaz bi te pa cez koleno dala! Kaj sploh delas v zakajeni gostilni. Kaj ce ti voda odtece, ti pa vsa zakajena v porodnisnico?

O.K. malo za salo malo zares Babo pac cinicno pogledas in se ne oziras vec nanjo, ce ne bo se kr fehtal ..........

KiSsMyAsS -> Cigaret (11.9.2005 18:07:52)

Nebi dolgo zbirala, ce bi bla jst take volje da bi ji povedla svoje, sam sm se zadrzala, ker sm vidla, da se ji pet kil pudra komi drzi na faci. Nism hotla tvegat, da bi meli pol delo s ciscenjem njene maske

KiSsMyAsS -> Cigaret (11.9.2005 18:09:17)

CatJa sej to ni blo zdej, ampak sm se spounala tega in studiram ce sm takrat prau naredla al ne. Odkar sm srecka nosecka, nism v stiku s cigaretami

CatJa -> Cigaret (11.9.2005 18:17:08)

Pa ja ves, da so taksni fehtarji vedno obstajali. Pa take spedenane piske tudi. Sej ves, vse za imidz .....

KiSsMyAsS -> Cigaret (11.9.2005 18:18:26)

V nasem kraju jih je se posebi velik, sam ka cemo, naj grejo delat pa bojo mele za cike tut

Annny -> Cigaret (11.9.2005 20:42:39)

Jaz bi ji rekla, da jih prodajajo pri šanku.

Anonimen -> Cigaret (11.9.2005 21:08:34)

Briga me, če bi ji dal cigareto. Naslenji trenutek ne bi več vedela, da se je kaj zgodilo, ker bi se pogovarjala naprej. O madona, če bi se pa še tega sekirala?! Brez veze.

Jančika_ -> Cigaret (11.9.2005 21:34:38)

Jaz tudi ne štekam, zakaj je to sploh problem. Verjetno je mene tudi kdaj kdo za čik zafehtal, pa prisežem, da se tega niti slučajno ne spomnim več.

urška -> Cigaret (11.9.2005 22:06:35)

najprej moraš vprašat če redno kadi in če odgovori z ja, potem lahko mirno odgovoriš naj si še redno kupuje cigaarete

Anonimen -> Cigaret (12.9.2005 8:09:19)

O, Jezus Kristus, kakšni problemi

Sem že tud sama kdaj komu rekla za cigaret, pa mi niti na kraj pameti ni padlo, da je to tak problem. No, za ene...tud mene je verjetno kdaj kdo fehtal, pa , evo, da se ne spomnim...brez veze...do amena.

puncica -> Cigaret (12.9.2005 8:29:25)

Zakaj vse se folk ne sekira ne mene ne bi nič motil če bi me kdo za cigaret vprašal al pa mojga, itak pa ne kadima, tako da sva vedno v sektorju za nekadilce Se pa spomnem kolegice, ko sva ven hodile in NIKOL ni imela cigaret s sabo pa vedno žicala za cigarete, pa ni noben čudn reagiro. Sama pa vem, da če bi že kadila bi ponudla na to da so upedenane in ne vem kako zrihatene pa verjetno še opazla ne bi ja sej vem sem čudna

KiSsMyAsS -> Cigaret (12.9.2005 11:51:33)

Sekiranje gor al dol, men se zdi to glupost, da enga neznanega cloveka v gostilni, kjer mas sank 5 metrov od sebe fehtas za cigaret Gre se pa sam zato, da sm se postavla u njeno kozo in si predstavljala, da tam ene neznane ljudi fehtam za cike. Ce ze more kadit, pa naj si spara in si kupi cike. Moj si jih tut more sam kupit, pa nima miljonske place - pravzaprav sploh place nima

Anonimen -> Cigaret (12.9.2005 11:58:48)

Ja, pa kje ti živiš? To se dogaja vsakodnevno, nič takega.

ZARA -> Cigaret (12.9.2005 12:01:00)

Ja zakaj ji pa pol nisi rekla NE!?

ZARA -> Cigaret (12.9.2005 12:01:57)

Al pa Ki$$ MY A$$

Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>