[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2013 16:22:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Stalni zob - rumen? ... (7.2.2013 17:10:05)

Žal je ja [sm=smiley13.gif] Pri večini je tako.
Tudi jaz sem imela tako kot vsi malčki belo bele mlečne zobe, potem stalne pa precej rumenkaste, pa nikol nisem ne kadila ne pretiranih doz kave in čaja konzumirala.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2013 17:38:16)

Anonimen -> RE: Stalni zob - rumen? ... (7.2.2013 17:44:34)

Da te potolažim ... v svojih 30 pomladi sem pridelala 4 plombe, pa še te so na modrostnih. Nič okrušeno in nič skelenja [sm=smiley2.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2013 17:50:44)

Anonimen -> RE: Stalni zob - rumen? ... (7.2.2013 17:58:15)

Upam, da ja [sm=smiley2.gif]

nusi -> RE: Stalni zob - rumen? ... (7.2.2013 18:13:06)

tudi jaz sem imela rumene stalne zobe - se mi zdi, da na začtku še bolj kot sedaj, pa tudi še nimam plombe

liliana -> RE: Stalni zob - rumen? ... (7.2.2013 18:13:47)

Jaz imam tudi bolj rumene zobe.....ni zdaj to tako, da bi bili rumeni kot trobentice, rahlo rumeni in niso modno beli kot tisti iz tv reklam.....

Mi je pa zobozdravnik rekel, da imam verjetno zaradi tega, ker so rumenkasti, tako zdrave zobe....baje da čisto bela barva sklenine ni zdrava.....

No, stara sem pa 40 let in imamo kot Otika, manj kot 5 plomb.....pa vse zdrave zobe.......in nikoli še nisem okusila kako je, če te boli zob[sm=smiley1.gif]......upam, da še nekaj časa ne bom......

liliana -> RE: Stalni zob - rumen? ... (7.2.2013 18:20:11)

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

tudi jaz sem imela rumene stalne zobe - se mi zdi, da na začtku še bolj kot sedaj, pa tudi še nimam plombe

Zdaj si se že navadila, pa se ti ne zdijo več tako rumeni.....[sm=smiley36.gif]

kajalin* -> RE: Stalni zob - rumen? ... (7.2.2013 22:41:06)

tud js nismam snežno bele sklenine, je pa res da bom letos 34 in nimam še nobene plombice[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.2.2013 9:18:33)

skuštrana -> RE: Stalni zob - rumen? ... (8.2.2013 12:38:23)

Da te potolažim - to je čisto normalno. Naša L ima stalne zobe veliko bolj rumene kot mlečne, me je ravno par dni nazaj vprašala zakaj ima rumene zobe če jih stalno umiva[sm=jezicek.gif]...Ampak to se potem ko vsi mlečni padejo ven ne opazi več, opazi se trenutno ker je nekaj belih, nekaj pa rumenih...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.2.2013 14:54:33)

Doll -> RE: Stalni zob - rumen? ... (8.2.2013 15:00:21)

če ima človek bele zobe to še ne pomeni da so zdravi!!!
Rumena barva zoba je čisto ok in je normalna. In vsi zobje niso enako "obarvani " [sm=smiley1.gif]

liliana -> RE: Stalni zob - rumen? ... (8.2.2013 16:19:34)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

no, evo... se nasa zobarca tega ne ve - dobr, da obstaja RR [sm=jezicek.gif] (no, naj ji bo, ful je mlada...)

moj zobar je pa pred penzijo.....[sm=smiley36.gif]

LittleSun -> RE: Stalni zob - rumen? ... (8.2.2013 21:27:47)

Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašala.
Koliko časa približno traja od takrat ko zobek odpade do takrat da se vidi nov zobek. Našemu je prvi zobek odpadel in je spodaj takoj rastel stalni, ki je že skoraj do konca zunaj (btw...ni nič rumen), par dni kasneje mu je padel ven zobek zraven, ki pa ga po cca. 10 dneh še kar ni na spregled [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] bi me moralo skrbeti??

Doll -> RE: Stalni zob - rumen? ... (8.2.2013 21:47:07)

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašala.
Koliko časa približno traja od takrat ko zobek odpade do takrat da se vidi nov zobek. Našemu je prvi zobek odpadel in je spodaj takoj rastel stalni, ki je že skoraj do konca zunaj (btw...ni nič rumen), par dni kasneje mu je padel ven zobek zraven, ki pa ga po cca. 10 dneh še kar ni na spregled [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] bi me moralo skrbeti??

ja,no pa saj je šele 10 dne,ne pa 10 mesecev. Bo že in ni nič narobe. vsi zobje enako nikoli ne rastejo

moci -> RE: Stalni zob - rumen? ... (9.2.2013 17:37:46)

moja hči ima tudi rumeno stalno enko. to ni tako manj bela kot so normalno stalni zobje, ampak prav rumena.
zobozdravnica je najprej tudi mislila, da je kamen, ampak je prav zrasel tak zob. je rekla, da se ponavadi tako zgodi, če se otrok kaj udari v čeljust, še preden zobje izrastejo. pa se ni, vsaj jaz ne vem, da bi se.
mi je razložila, da je to ena deformacija, ki je kar pogosta.

Najaa -> RE: Stalni zob - rumen? ... (11.2.2013 11:28:42)

No jaz imam tudi rumenkaste zobe in baje je to od AB. Ni mi pomagalo nobeno čiščenje zobnega kamna... imam pa zato res kar dobre in močne zobe. Res, da me je en zob matral ene 10 let ampak na splošno malo plomb.

Stran: [1]