Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mobilne hišice/plaža za otroke 6.2.2013 13:20:18
|
|
|
|
ajataja
|
ni nujno da so mobilne hišice blizu plaže,poznam dva kampa ,kjer so te hišice najbolj oddaljene od plaže....Sicer bliže od Paga žal ne vem ,vem pa za nekaj kampov nižje od Paga.Ampak sej Pag pa ni tako daleč mi smo bili tam s tro mesečnikom pa se mi ni zdelo predaleč...pač imaš vmes postanke.
|
|
|
|
RE: mobilne hišice/plaža za otroke 7.2.2013 13:17:04
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Šimuni na Pagu. Tam so nekatere hišice blizu morja. Plaža je s kamenčki, za senco pa ne vem, nekaj malega je mnda je.
|
|
RE: mobilne hišice/plaža za otroke 7.2.2013 20:32:38
|
|
|
|
JozicaH
|
Krk AC Njivice. Smo lani hotli it, pa nam finančno ni zneslo. Mobilne hišice so na novo, zelo blizu plaže, ne vem pa, kako je s senco... Letos, če bo kaj bolje, bomo šlo pogledat jeseni, ko je cenovno dokaj ugodno.
|
|
|
|
RE: mobilne hišice/plaža za otroke 7.2.2013 20:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JozicaH Krk AC Njivice. Smo lani hotli it, pa nam finančno ni zneslo. Mobilne hišice so na novo, zelo blizu plaže, ne vem pa, kako je s senco... Letos, če bo kaj bolje, bomo šlo pogledat jeseni, ko je cenovno dokaj ugodno. Sem bila lani tam pa se mi zdi da okrog mobilnih hišk ni pretirane sence. abc123, če te samo razdalja mori, pol pojdite vseeno ... samo ne se od doma odpravit konec tedna, da bi v kakem zastoju obtičali ... pojdite med tednom zelo zgodaj zjutraj, da boste na prvem trajektu za Pag in bo super.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Smučišče Kandrše – VidrgaOb cesti Moravče-Zagorje, 50 kilometrov od Ljubljane, ležijo Kandrše. Kandrše so naselje v občini Zagorje ob Savi. Manjš...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?