josephine27 -> RE: Popolna desetka (13.2.2013 11:12:23)
|
Lili11 saj mene je tudi najbolj skrbelo to kako bo familja sprejela pa kako zdaj kuhat, za druge posebaj al sam zase? Pa sem se v tem tednu kar lepo ujela. Velikokrat kaj skombiniram tako, da je za vse. Se ne pritožujejo. Napr. danes za kosilo sem spekla brnacina, zdraven pa brokolijev pire ( zadnjič mi je najmlajši skoraj vsega pojedel[sm=smiley1.gif]) pa skledo solate in bomo jedli vsi isto. Raznih superživil pa itak ne dodajam razen zjutraj v smoothi, ki ga itak sam jaz pijem. Tako, da v bistvu lahko jejo za tisto kar jaz pa še kakšno prilogo zdraven ( riž, krompir, testenine...). Da uporabljam samo kokosovo olje pa olivno namesto navadnega pa še opazili niso. Kar se tiče vaj sem jaz še mal zdaj oz. mi gre bolj počasi. Sem ravno dobro naštudirala tiste od prejšnjega tedna. Ta nove mi še ne grejo. Pa tudi vedno ne naredim vseh ponovitev tako, kot ona napiše. Sploh zjutraj je kriza, pa čez dan. Zvečer sem pa kar ujela rutino pa naredim ponavadi še kaj dodatno. Počujte je pa super. Energije je več. Predvsem mi je všeč, ker jo imam konstantno čez cel dan in mi ne niha tako kot prej. Če sem iskrena sem začela ta izziv tud zato, ker sem bila zadnje čase nenehno utrujena in sem vedela, da ima veliko tudi prehrana zdraven. Tudi pri kg se mi pozna -2,5kg, lačna sem bila samo prve tri dni. Zaenkrat res samo pozitivno.
|
|
|
|