cmokec -> dilema v moji glavi (11.9.2005 14:00:58)
|
Zanima me, kako ste razmišljaje tiste mamice, ki ste bile noseče z zadnjim otročkom in ste vedela, da je to vaša zadnja nosečnost (prevsem iz zdravstvenih razlogov)?
Verjetno veste, da mi je bilo zaradi mojih prejšnjih težav (iz tega izhaja možnost CR) že pred zanositvijo rečeno, da mi dovolijo le še 1 x roditi. Nikoli nisem imela izrazite želje po zelo veliki družini, a to, da je ta nosečnost zadnja v mojem življenju, me spravlja v slabo voljo, otožnost in mi ne da miru. Po eni strani že komaj čakam, da rodim tega sončka, po drugi strani bi pa še tako neskončno dolgo rada imela trebušček in uživala ob brcah. Božam ga in se opazujem, kot da bi delala zalogo občutkov nosečnosti za kasneje. Prvič tega nisem počela na tak način, čeprav sem bila ravno tako ponosna nosečka.
Kako ste se ve spopadle s tem? Občutek imam, da če bi bilo vse v redu in mi nihče nebi omejeval mojih nosečnosti, tega sploh nebi razmišljala in si več nosečnosti niti nebi želela. Tako pa že sedaj hrepenim po nečem, .....
LP cmokec
|
|
|
|