tinkamiška -> Za nas (273.nadaljevanje) (14.9.2005 18:58:33)
|
Tudi jst se oglašam bolj na brzino. Malo prej sva prišla iz SG iz 3D UZ, kjer sva opazovala najino Izo, ja, so potrdili, da ima luliko . Sem pa malo žalostna, ker sva bila notri samo pol ure, ker sem jst spet skupi zlezla. Kr naenkrat mi je ratalo grozno slabo in me je oblil pot in tist šum v ušesih... , no pa sej so me potem porihtali, mol so mi noge v luft držali in vodo sem morala pit,...baje se je to zgodilo zaradi pritiska na veno(poleg mojega nizkega pritiska). Eh, no, samo, da je najina pika vredu, da sva jo vidla in nama je kazala jeziček, čeprav je bilo vse bolj nahitro. So nama pa vse posneli na tisti USB ključ in zdej jo lahko tudi doma gledava
MucaMaca, jst sem tudi gledala nadaljevanko in se mi tudi dopade, čeprav sem jo malo zamudila, je prava popestritev na sporedu
Bambi, poskusi zmočit tisti del, kjer je ostala nalepka z toplo vodo(z gobico) in dodaj malo detergenta za posodo, ger fino dol
Tantra in Simi in UnderEja, držim pesti!!!! Pa za vse ostale punce tudi, normalno !!!
Anitka, zdej je pa res čas, da dočakaš svojega in potem bomo držale pesti še zate !
Lepo bodi še vse ostale pupe in veliko mislim na vas!!!
Tinka
P.S. Jutri pobegneva na Pag do ponedeljka in bom za kratek čas pobegnila tudi iz foruma. Bom pa zelo mislila ba vas! Se oglasim, ko pridem nazaj
|
|
|
|