pohištvo visoki sijaj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

neodkrita -> pohištvo visoki sijaj (5.2.2013 8:55:26)

Mene pa zanima s čim čistite to pohištvo.....jaz imam belo in sem pač hotela malo pobrisat in sem uporabila kar ono za pohištvo in vse površine, pa to ni mleko ampak taka prozorna tekočina. Nikakor nisem mogla obrisat, prah in to vse se je kar vlačilo po površini nikak da spravim dol. Zdaj pa ne vem al naj kar z vlažno krpo pobrišem? Ve katera al se dobi kaj za te omare z visokim sijajem?

Luni -> RE: pohištvo visoki sijaj (5.2.2013 9:36:43)

Aiax za steklo!

Hope2 -> RE: pohištvo visoki sijaj (5.2.2013 14:24:39)

Vlažna tetra plenica ali vlažna krpa iz mikrovleken, ampak res kvalitetna, ne katerakoli. Če je umazano, mastno... pa suhe prej omejene krpe in še čistilo za steklo

jakaracman -> RE: pohištvo visoki sijaj (5.2.2013 15:50:23)

Jaz uporabljam vlažno krpo iz mikrovlaken.

m_o_i -> RE: pohištvo visoki sijaj (5.2.2013 17:06:07)

najprej uporabi baby robcke za packarijo dol spravit(tudi v kuhinji delajo cudeze), potem pa neguj kot so napisale predhodnice (krpa in voda z min. cistila)

neodkrita -> RE: pohištvo visoki sijaj (5.2.2013 19:42:34)

super.....hvala za odgovore

Poka -> RE: pohištvo visoki sijaj (20.2.2013 7:23:21)

Jaz uporabljam sicer baby robčke, sam ne za lakirano pohištvo, ker se ti čez čas lahko zgodi,d a bo postalo motno... Ajax je po mojem preagresiven, vsaj tako je rekel mizar, ko je moral nekaterim po nekaj letih spet lakirat pohištvo.

Ne vem, naj bi se uproabljalo čim manj agresivna čistila, ampak tudi jaz uproabljam v kuhinji tisto za maščobo dol spravljat, ker je zraven štedilnik in se nabere... Tud ne vem ,če je OK.

witch -> RE: pohištvo visoki sijaj (15.3.2013 9:39:37)

Pohištvo pobrišem z vlažno cunjo. Enkrat na mesec pa uporabim vodo in par kapljic olivnega olja. Pohištvo naprej porbišem z vlažno krpo, da odstranim prah, potem pa z drugo krpo prebrišem z vodo in oljem. Počakam da se posuši in s suho krpo spoliram. Pohištvo se prav lepo sveti.

Stran: [1]