Implantanti (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

neodkrita -> Implantanti (4.2.2013 7:59:31)

Mene pa zanima ali je katera že oprvljala storitve v zvezi z implantanti in delno protezo-fiksno na Hrvaškem seveda me zanima cena in kje?
Zaradi paradontoze mi je izpadlo kar nekaj zob in bi rada to uredila samo ne vem kje, baje je na Hrvaškem bolj ugodno. Bi prosila za izkušnje in nasvete!

bena -> RE: Implantanti (4.2.2013 8:36:46)

Moja znanka je nekaj let nazaj bila pri zobozdravniku na Hrvaškem, nekje takoj čez mejo pri Zavrču. Naredili so ji jih ful hitro in tudi plačala je pol ceneje kot pri nas, pa je bila čisto navdušena, vendar ji je čez dve leti pol od tega padlo dol, tako da je morala vse zamenjati. Seveda je tokrat šla k zobozdravniku v Sloveniji.

Cassiopeia -> RE: Implantanti (4.2.2013 15:21:18)

Moj dragi si je dal implatant v zgrebu klinika arena in je zadovoljen. Kupil pa je kupon na eni izmed teh strani in ga je prislo pol ceneje kot pri nas. Mislim pa, da je ravno pred kratkim ena stran mela akcijo...ne vem tocno katera, zato malo preglej...mogoce se traja.

_saskia_ -> RE: Implantanti (4.2.2013 18:26:16)

Hej,
mi hodimo cela družina na Hrvaško. Vsi super zadovoljni, zrihtano zlo hiter, poceni pa še fajn so ;) Če rabiš številko, ti jo lahko posredujem..so pa v Vinici, čisto blizu mejnega prehoda Zavrč.

neodkrita -> RE: Implantanti (4.2.2013 20:16:11)

ja za Vinico vem.....bom pa pod narkozo ker je z mano kar ogromno dela, pa ne vem, če v Vinici to delajo, spodaj 4 implantanke in vse zobe moje ven ker imam na sp. paradontozo tak da ..... bom še brskala okoli......hvala za vaše izkušnje in predloge

sončnica24 -> RE: Implantanti (5.2.2013 8:32:37)

Nočem metat slabo luč na hrvaške zobozdravnike samo moj tast, od mojega partnerja stric in bratranec, vsi so šli na hrvaško - mislim da v Vinico in vsi imajo sedaj probleme, stricu se zobi lomijo, bratrancu je keramični spet ven padel, tastu pa so naredli neke velike pa tudi ravno ne stojijo. To so njihove izkušnje jaz jih sama nimam še vztrajam pri naših zobozdravnikih.

Sem pa slišala da so še cenejši na Madžarskem, kako pa tam delajo pa ne vem.

neodkrita -> RE: Implantanti (5.2.2013 8:52:19)

ojoj ja eni take izkušnje drugi drugačne....zdaj se pa odloči :)

Luni -> RE: Implantanti (5.2.2013 9:12:05)

Ja, tudi moj kolega si je dal čez mejo implatate delat, sedaj je revež brez zob, paradontoza taka, da mu zob za zobom ven pada, občutek sem dobila, da premalo preverijo stanje zobovja, garancije pa nobene, ker itak podpišeš..... Sedaj se zdravi pri nas , da ustavi paradontozo, kar traja precek časa, šele potem se bo vidlo, kaj je za narest, ma implatate so mu odsvetovali. Res je treba pazit h komu greš, ker pri nekaterih te nič ne opozorijo: naredijo in pokasirajo....

Luni -> RE: Implantanti (5.2.2013 9:15:07)

IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Jaz vem, kdo mi bo, če bo treba, delal implatate: samo eden in edini, pa naj košta, kolikor hoče, ampak mu 1000% zaupam, ker vem, da bo prej preveril stanje, vse pozdravil, pa še ni nujno, da mi jih bo naredil, ker če bo tveganje za promil čez, mi bo odsvetoval

majčica1508 -> RE: Implantanti (5.2.2013 12:48:29)

Zdaj imajo na 1nad dan akcijo za inplantant z krono,garancija je 15 let.........ZG Arena

hedviga -> RE: Implantanti (5.2.2013 13:58:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Luni

IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Jaz vem, kdo mi bo, če bo treba, delal implatate: samo eden in edini, pa naj košta, kolikor hoče, ampak mu 1000% zaupam, ker vem, da bo prej preveril stanje, vse pozdravil, pa še ni nujno, da mi jih bo naredil, ker če bo tveganje za promil čez, mi bo odsvetoval

A mava istega zobarja? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

neodkrita -> RE: Implantanti (5.2.2013 19:47:44)

ja ravno zaradi paradontoze in bakterij gredo spodnji zobje ven, ker bodo itak sami ven padli....to so mi v zg povedali že....zg. imam pa drugače zdrave brez paradontoze......no narest bi mi moral en implantant.......bom še videla kako in kaj, malo še moram zbrat informacije

Stran: [1]