pelin -> RE: smrad iz ušeska (3.2.2013 19:55:17)
|
razlog je bila tista micena baterija, ki si jo je zarila v nos in nobenemu povedala. kislina iz baterije ji je razzrla hrustanec in zdaj bo dozivotno na vlazenju nosu(kar pa je se najmanj). ka si nor...[sm=zmeden.gif]..ja živemu človeku se vse naredi.....Joj, TDTP tole mate pa res živo kalvarijo z ušesi....moram potrkat...to mi je bilo pa pri obeh do sedaj prihranjeno, čeprav se je mali že rodil z napako na enem ušesu....prav zaradi tega smo bili tudi mi precej panični in nas je konstantno skrbelo za njegova ušesa...tudi njemu se je enkrat zgodilo, da mu je začelo smrdeti iz ušesa...od zunaj se ni nič videlo, zato sva tudi midva zdrvela k zdravniku...tam je videla, da si je precej globoko v ušesku nekaj spraskal, ta mala ranica pa je malo krvavela....tisto kar se je vohalo je bila zasušena kri, ki mu jo je spravila ven, tako da mu je sprala uho...kakor že...jaz bi se šla pokazat k pediatru...ušesa pač ne smrdijo in bolijo kar tako od dolgega časa...tudi, če je le za spiranje, s takim ušesom na orl ne bosta prida opravili...zza razne preglede in teste sluha, mora biti ušesek tipi top zdrav in čist...pa saj to verjetno že dobro veš....
|
|
|
|