razprodaje spet (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

aknela123 -> razprodaje spet (2.2.2013 21:59:08)

odpiram temo - mogoče že prežvečeno, ampak meni je pač zdaj v glavo padlo, da bi si šla kaj kupit na razprodaje.
mogoče veste, kako je na Hrvaškem, če bodo v petek, ko je pri nas praznik, še potekale razprodaje, ciljam pa na tisti nakupovalni center, ki ga gledamo vsakokrat, ko se peljemo iz morja domov, nedaleč pred mejo v Gruškovju.

_saskia_ -> RE: razprodaje spet (4.2.2013 18:36:39)

Oj,
sm bla v teh dveh nakupovalnih centrih kak mesec nazaj. En je Roses se mi zdi, to je tisti s samimi znamkami in v West gate-u. Bila totalno razočarana..West gate je tak kot naš Euro park, mogoč mal bolje zrihtan pa še kaka štacunca več, ampak nč posebnega..Roses pa hmm, tm nas je blo lih ene 10 šopingerjev, kr nekej trgovinc je zaprtih (očitno ni laufalo), nekej je zlo praznih, zlo mal robe, kej se pa tud najde[sm=smiley1.gif] Edino kar mi je blo super všeč, je bla Liscina trgovinca, sm dobla modrc za 8 evrov, pa še fajni je, jih drugač bolj težko dobim..
No, če boš šla ti želim uspešen šoping[sm=smiley1.gif]

Aja pa da ne pozabim, evrov ne jemljejo, samo kune oziroma bančna kartica, kjer pa maš provizijo kot na bankomatih drugih bank..

Stran: [1]