ursonok
|
Hehe, ko sem jaz po prvem urgentnem CR ležala na intenzivni vsa zblojena in depresivna (ker se je vse končalo s CR), je ponoči sosednji punci začela zvoniti budilka (morala si je načrpati mleko), in jaz sem bila prepričana, da meni zvoni tista naprava EKG al kaj, ker mi je odpovedalo srce . Začela sem noro kričat in klicat 'na pomoč', vsi so me samo debelo gledali ... V drugo sem rodila naravno, bolelo je noro, ampak se je splačalo. Rodila sem, kot se spodobi, kot je to naredilo že milijarde žensk pred mano in jih bo za mano. Ja, boli, in prav je tako, saj smo vendar živi, smo ljudje, ne roboti. Ljubezen boli, prijateljstvo boli, smrti (drugega) boli, marsikaj boli. Hvala bogu. Zdaj sem noseča tretjič in močno upam, da bom rodila naravno - naj boli kolikor hoče, bolje to, kot pa (da imam filing, da) mi odpoveduje srce. Glavna napaka v razmišljanju današnjih ljudi, tudi žensk, je v tem, da mislijo, da če obstaja tehnologija in medinica in ne-vem-kaj-še vse, da morajo glede vsega imeti "možnost izbire". Popoln idiotizem, nesposobnost razločevanja, kaj je pomembno, kaj ne, kaj je etično, kaj ne, kaj je dobro, kaj ne, kaj je resnično, kaj ne. Izguba stika z realnostjo, egocentrizem na celi črti. Vse samo: jaz, jaz, jaz. Hočem, hočem, hočem. Imam pravico, imam pravico, imam pravico (recimo "pravico imeti otroka"). Še posebej, če imam dovolj denarja . Zato pa svet drvi v pogubo. Žalostno, a resnično.
|