Letošnji dopust (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


jabi babi -> Letošnji dopust (28.1.2013 17:11:53)

OJLA ali ze razmišljate kam jo boste letos poleti mahnili na dopust?jst malo surfam po netu in si delam skomine na vroče poletne dni ob morju[sm=smiley1.gif]-ali je mogoče ze kdo dopustoval v avtokampu POLJANA na MALEM LOŠINJU in sicer v enih bungalovih(ne v mobilnih hiškah)???ali katera pozna to?in sicer kakšno imate mnenje o tem kampu?letos nas res vleče na mali lošinj:)))




dayya -> RE: Letošnji dopust (28.1.2013 21:44:25)

Jaz sem bila tam še kot otrok v mobilnih hiškah, vem in spomnim se le toliko da plaža ni ravno za otročke, edino le če imaš čoln da se odpelješ na kakšen bližnji otoček kar jih ni malo :) peš do mesta je tudi kar precej dolga tako da je skoraj obvezna uporaba avta, in takrat še ni bilo peš poti ne vem kako je danes :)




Tippi -> RE: Letošnji dopust (29.1.2013 6:41:45)

Mi smo bili lani na Lošinju, sicer pet dni, tako večja skupina ljudi, in sicer v kempu Čikat. Odlično je bilo. O samem kempu, plaži nimam posebnega kempa, ker mene se itak drži tisto, kjer je dobra družba, je povsod dobro [sm=smiley1.gif], ampak tako na splošno, ni slabo.

Drugač pa ja. Razmišljamo o dopustu. Spet bo razpršen. Na Dolenjsko, kot vsako leto ob vikendih[sm=smiley36.gif] V glavni sezoni pa Španija verjetno, mogoče Francija, za prvomaske se zna zgodit kakšen Ciper, na Hrvaško pa letos ne gremo. Razen aprila, s kolesi.




Stran: [1]