A żivi kdo v Barceloni? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Paštetka -> A żivi kdo v Barceloni? (27.1.2013 19:25:24)

Iščem poceni varianto za prespati tam nekje 3 dni.
Kaj priporočate? [sm=smiley1.gif]


Hvala




Felicita -> RE: A żivi kdo v Barceloni? (27.1.2013 20:02:07)

https://www.airbnb.com ? jest mam do zdej same super izkušnje.




Paštetka -> RE: A żivi kdo v Barceloni? (27.1.2013 20:16:31)

A si bila v Barceloni?
Na tem linku, ko si dala otroka zraven štejem kot eno osebo?
Lahko bi imeli npr. francosko posteljo, pa mali spi med nama. Itak,rabimo samo za spanje, ker bomo pi cel dan pohajkovali.




Frodo Bisagin -> RE: A żivi kdo v Barceloni? (27.1.2013 22:32:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

A si bila v Barceloni?
Na tem linku, ko si dala otroka zraven štejem kot eno osebo?
Lahko bi imeli npr. francosko posteljo, pa mali spi med nama. Itak,rabimo samo za spanje, ker bomo pi cel dan pohajkovali.


Mi se vedno vracamo v Husa Oriente hotel ( http://www.hotelhusaoriente.com/EN/hotel.html ). Lokacija je enkratna, posebej ce si z manjsim otrokom in se lahko mimogrede vrnes v hotel na hitro za preoblcenje, kakanje, umivanje itn... Glčavne atrakcije so vecinoma pes dostopne (walking distance). Izplaca se kupiti dvodnevno karto za turstic bus, posebej ce si prvic v mestu. Zivalski vrt je prekrasen in bi ga bilo skoda preskociti. Popuste dobis z Barcelona city card:
(http://www.barcelona.com/barcelona_city_tours/standard_bus_tours/barcelona_card), omislite si obisk tudi v Oceanariju - akvariju in na voljo je se zabaviscni park Tibidabo... Zicnica nad pristaniscem in sprehod nazaj do la ramble, ogled Barcelone z morja...
Ce greste samo za tri dni, se boste vrnili. Mesto ima prevec stvari za pogledat (Park guel ti recimo vzame samo pol dneva , ce od njega hoces kaj imeti. Posebno vzdusje, poseben utrip ima to mesto.. navdusilo vas bo, zagotovo.

BTW. na La Rambli, tocno nasproti omenjenemu hotelu so bili apartmaji za oddajo turistom. Poglej na netu. Priporocam, da se drzite centra, ker doloceni deli Barcelone niso prav varni - kot v vsakem velikem mestu. Recimo, to je kar fajn lokacija :
http://www.friendlyrentals.com/PropertyDetails.aspx?CultureCode=en-GB&RegionId=1&PropertyId=5032&OrigenId=7&ControlConfig=5

Lahko pogledas tukaj: http://www.barcelona.com/barcelona_apartments

Zdaj je se mene prijelo, da bi spet sli.... hudirja...




ZmajTolovaj -> RE: A żivi kdo v Barceloni? (28.1.2013 11:37:40)


IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin


Zdaj je se mene prijelo, da bi spet sli.... hudirja...



TOČNO TO!!!
Barcelona, top šit. Jaz sem bila tudi nastanjena na La Rambli, enkratna pozicija za vsepovsod it. Pa fajn mi je bil Aquarium dol v marini, čist zraven. Gaudi ... če maš pa ekstra čas, greš pa z vlakom do Figuerasa v Dalijev muzej, 2uri vožnje, ampak bi šla takoj spet. [sm=smiley27.gif]Pa sem bla že trikrat, sam je res TOP!! [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]




*cvetka* -> RE: A żivi kdo v Barceloni? (28.1.2013 11:43:21)

Mi smo bili v hostlu HELLO BCN in je bilo super. Tam je bila celo mini kuhinja in si si lahko sam kaj skuhal. Hostel je bil 10 minut od La Ramble. Meni je blo super.




Gorga -> RE: A żivi kdo v Barceloni? (28.1.2013 20:19:28)

Mi smo bili dve leti nazaj tukaj http://www.apartamentomonumental.com/intro-en.html V bistvu oddajajo trosobno stanovanje v bloku. Računali so nam 60€ na noč in nam je bilo super. Bližina strogega centra in komoditeta za družino z majhnim otrokom. Priporočam! [sm=smiley1.gif]




Stran: [1]