cilla -> RE: Katera voziček marela za velikega otroka? (25.1.2013 23:48:46)
|
Jaz imam dvojnega maclarna. In povem, da je vreden svojega denarja, ko ga primerjaš z drugimi vozički. Če denar imaš, valda. Če ni, pač ni in iščeš nekaj cenovno bolj sprejemljivega. Ali pa da si ga nabaviš rabljenega (na britanskem ebayu jih je morje) oz. si ga naročiš novega iz VB (cena gor je 220 funtov, če sem prav gledala). Lahko ti pa priporočim enojno "marelco", ki jo imam jaz za kadar moram samo z enim od dvojčkov h kakemu zdravniku. Baby Welt Moon Kiss. Dobila sem rabljeno, že precej zgonjeno, pa še vedno dela. Sicer ni tako vodljiva kot maclaren, a pelje, moj je namazal koleščke in je kr OK. Je res udobna za otroka, v njej se je pred mojima dvema vozil nazadnje 2,5 let star dečko, zelo visok in težak, pa je šlo. Moja dva not sploh sedita kot kralja (še posebej v primerjavi z dvojnim), tudi do strehice je še ful prostora. Pa moja dva nista neki majhna - 12 mesecev, 12 kg, nekaj čez 80 cm. Mislim, da bi lahko ustrezal tvojim željam. Edino če si ti višje postave, boš norela. Jaz vsakokrat. Ročaje ima res nižje, jaz se malo sklanjam, da jo peljem, pa sem samo 175 cm.
|
|
|
|