Potrebujem Verrumal (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Brinčika -> Potrebujem Verrumal (24.1.2013 22:53:31)

Prosila bi če ima kdo kako možnost in gre kaj v Austrijo, baje da ga prodaja tudi ena lekarna v Kranju: Torej potrebovala bi Verrumal gel za bradavice- virusne. Hči jih je dobila v Čatežkih toplicah, pa smo probali mazat s Salokol tekočino, potem z Duo film- tekočina iz Italije, potem ji je zdravnica dala neko mazilo da so ji naredli v lekarni- tudi to ne pomaga. Tako da bi probali še s tem, če je kdo ki bi mi bil pripravljen narediti uslugo mi lahko piše na zs. Hvala že v naprej.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.1.2013 8:12:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

gsatalema -> RE: Potrebujem Verrumal (25.1.2013 8:53:34)

Tudi mi smo hodili v Avstrijo po to mazilo, ampak ga dobiš z belim receptom... Tega nam je napisala dermatologinja...
Brez mislim da ne gre...

mercii -> RE: Potrebujem Verrumal (25.1.2013 11:28:14)

V Avstriji se Verrumal, da kupiti tudi brez recepta,stane nekaj cez 12€.Preverjeno.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.1.2013 16:47:45)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mercii -> RE: Potrebujem Verrumal (25.1.2013 18:15:28)

Zal ne vem kako je z lekarnami ob meji.

Jaz zivim v Avstriji, na stajerskem koncu,in sem glih kolegici v decembru posiljala,je tudi rabila za hcerko,ampak zal posiljka ni prisla do nje.Zakaj? Nimam pojma.
Tako da sem se enkrat kupila in ji osebno dala ko sem bila v Sloveniji na obisku.

Felicita -> RE: Potrebujem Verrumal (25.1.2013 19:42:31)

glede na zelo kratko raziskavo (stric google) bi rekla, da je tale slavni Verrumal podobna (ali celo ista) zadeva kot tole: http://www.moja-lekarna.com/p-578-kolodij-za-kurja-ocesa-10-ml.aspx - to se pa pri nas dobi v vsaki lekarni.

Lolek in Bolek -> RE: Potrebujem Verrumal (29.1.2013 22:31:16)

Avtorici posta svetujem da pokliče v lekarno Mlaka (Kokrica pri Kranju) in pove da ga potrebuje. Morda ga imajo na zalogi, če ga nimajo ti ga bodo v treh dneh priskrbeli. Pokliči informacije in prosi za št. Lekarne Mlaka.... Sigurna sem, da bo Verumal dobila dvomim pa da bo pomagal. Meni ni. Žal. Tako da če mi kdo pove kaj je tista prava zadeva v borbi z konglomeratom bradavic, dobi od mene lepo nagrado, če se znebim cca. 25 pohojenih bradavic. Pa še nekaj, med bradavicami in kurjimi očesi je velikanska razlika!

Doll -> RE: Potrebujem Verrumal (29.1.2013 22:47:25)

http://www.moja-lekarna.com/p-16691-acetocaustin-tekocina-za-odstranjevanje-bradavic-1-ml.aspx
To bo 100% pomagallo.Ne poznam nobenega ki mu ne bi

Lolek in Bolek -> RE: Potrebujem Verrumal (29.1.2013 22:53:17)

Doll kot sem zapisala. Tegale še nisem sprobala. Moja naslednja akcija bo šla v predlagani smeri. Če mi rata ti bom hvaležna vse življenje in tudi oddolžila se ti bom. Ker že 6 let probavam ni da ni.... Iz tega razloga sem šla lani v lov po nezrelih figah.Beli Sok naj bi namreč bil tudi eno od teh sredstev za odstranitev. Rezultat je bil, da mi je peta počez počila, da sem komaj hodila 14 dni, bradavice pa so mi ostale..
Se ti javim, če mi uspe!

Lolek in Bolek -> RE: Potrebujem Verrumal (29.1.2013 22:55:43)

Doll tudi mravlično kislino sem si kapala na konglomerat. Kot da bi mazala z vodo. Res. Znani dr. Fabian se me je pa dobesedno prestrašil, ker sem se hotela nadloge rešit lasersko.

HuAnita -> RE: Potrebujem Verrumal (17.12.2015 10:11:15)

Meni je edino to odpravilo VSE bradavice, niti redno 'žganje' pri dermatologinji ni pomagalo, pa sem več let hodila tja.
Prinesla mi ga je sodelavka, ko je šla na Dunaj, in je v prosti prodaji...

Stran: [1]