ena_štajerka
|
Dan ! Fino, da ste fajn! Tudi jaz počasi odpravljam tale zoprn virus, predvsem pa mi paše malo počitka, ker že od avgusta nisem bila vsaj nekaj dni skupaj prosta. Slabost se (po čet in pet, ko sem jo popoldne čutila) še vedno ni vrnila, je pa res, da zdaj, ko nisem v službi, imam drugačen režim prehrane, bolj reden, pa je mogoče zaradi tega. In ingverjev čaj pijem zaradi prehlada, pa mogoče tudi to kaj pomaga oz. prepreči. Če odštejem huronski kašelj (bom še izkašljala ubogega reveža/revico ) sem pravzaprav super! Jaz sem zaenkrat povedala od domačih samo bratu, mami bom verjetno po 1. pregledu, ker do nuhalne najbrž ne bom zdržala , bom pa poskušala. Če me seveda ne bo prej pogruntala sama . Sicer pa vesta še 2 najtesnejši sodelavki in prijateljica. Nadrejenim pa še ne vem, kdaj bom. Glede na to, da nameravam kar kmalu v bolniško (imam že kar ornk starost za prvič, pa vozim se 70 km v službo vsak dan) bo treba prej kot bi sicer, najbrž kar kmalu po 1. pregledu, če bo vse ok. Na splošno bi tudi za vse ostale najraje počakala do nuhalne, ampak bo praktično nemogoče, ker ko bodo enkrat v službi vsi vedeli, imam tak krog ljudi, ki bo že od tu vse zvedel Čestitke Nikica85! Izgleda zelo obetavno, tale rahel plusek, je pa res zgodaj... ko sem glede na moj BHCG in dejstvo, da se podvaja nekje v 48h poskusila izračunat, kdaj bi ga CB že zaznal, bi pri meni to bilo 7 dni pred pričakovano M.
|