mayalottie
|
Ma jaz sem ok. Sicer sem napisala en dolg post, zdaj pa vidim, da ga sploh ni objavilo?'?? Pa čas z 19 mesečnikom in službo gre hitro.) Sicer pa se strinjam, nimaš se kaj bati. Sem imela pa jaz enake bojazni in pol šla brat forume, ki itak samo napsihirajo. Ni mi bilo čisto nič slabo, počutila sem se odlično, razen malo bolj utrujena (sam itak nč ne spimo, ker je otrok prehlajen)...In sem kupla še en test in nardila;) In valda sta še vedno dve črtici, tokrat zelo močni:) no, zdaj dva dni mi je tudi že malce spet slabo občasno, pa občasno me spet špika. Tako da so obdobja...Sicer je pa boljše, da nam ni slabo, kot da nam je:) Tudi meni je bilo v prvi nosečnosti drugače. že en teden prej mi je bilo slabo, vsa hrana mi je smrdela, komaj kaj sem spravila vase prvi mesec, ker mi je bilo vse fuuuuj. No, moj trebušček pa je že napihnjen... Jaz sem bolj sprašujem, kdaj povedati v službi. Tri mesece čakat je preveč, ker se mi bo do takrat že videlo, pa tudi narava dela je takšna, da je dobro povedati prej, vsaj šefu. Verjetno bom počakala še kak teden, potem pa mu povedala....Staršem sem prvič povedala takoj, zdaj pa kar nekaj omahujem...verjetno bom med vikendom ali drug teden... Ve, komu vse ste že povedale oziroma kdaj nameravate? Jaz bi seveda počakala do prvega pregleda, ampak to je šele 4.3!!! A na nuhalno se same naročimo?? Sem že pozabila... Aja, pa na wc hodim stokrat na noč . Že. Jaz imam te probleme tudi, ko nisem noseča. Ob koncu nosečnosti pa sem dobesedno prespala na wcju;) Uživajte nosečke, vse bo v redu z nami, boškajte trebušček, se veliko smejteeee
|