Raven
|
Ojla punce, kako fajn vas je brat! Keep up the good work! Lepo je slisati se izkusnje, pocutje drugih. Ko me kaj spika, ko imam zelo blage krce, preberem vaše poste, vidim, da vse to doživljate in se takoj bolje počutim in sem manj zaskrbljena. Jaz brc še nič ne čutim, sem pa v 20. tednu, tako da nekaj časa je še (menda do 22. tedna). Je pa moj zadnjič rekel, ko je držal roko na trebuhu, da je čutil brco. Kaj pa vem...saj včasih čutim kaj, kar mi ni znano, samo ne morem rečt, da ni prebava, ampak da je mali. Sem pa končno ugotovila, kako se vrh maternice začuti :) Je ravno pri popku, kar je za 20. teden menda ravno prav. Malo me stiska/skrbi, ker ga/brc še ne čutim, ampak se tolažim s tem, da maternica raste in da je to dober znak. Canesten kremo sem si v nožnico dajala 1 teden in je vonj izginil, rumena barva izcedka pa tudi juuhuuu! Ginekologinja mi je vedno rekla, ko sem omenila to dvoje, da dokler ne peče ni panike (sem se pa potem spomnila, da spolni odnosi pa res pečejo - drugače ne, pa kar sama začela s terapijo). Sva pa midva koooončno bolj aktivna ratala. Možek je bil srček potrpežljiv, se ni nič pritoževal, ker je max 1x na teden bila akcija. Res mi ni pasal do zdaj. Zdaj pa mi končno spet paše in komaj čakam, da pridem domov :)) Prej pa utrujenost, slabost, glavoboli in mi res ni pasal. Moj pritisk je grozen 85/58...ko grem v hrib se vlečem kot cunja. Kave nikoli nisem marala, sedaj mi je pa dobra ratala :) Svašta! Očitno telo ve, kaj potrebuje. A si je še katera izmerila trebušček (v višini popka npr)? Moj je trenutno 84 cm :)) (v 5. tednu nosečnosti je bil 76 cm) Kaj pa vaši? Katere vitamine pa jemljete? Jaz jem Femibion 2, mi pa ni všeč, da nimajo kalcija (ki nam ga mali zdaj srkajo na polno). Elevit mislim, da ima kalcij - kaj veste? Ampak ne vem pa če ima omega 3? Je katera in ve? Aja, pa jaz vedno, ko napišem post, ga kopiram - če zapre okno imam vse shranjeno in poskusim še enkrat in tekst samo prilepim :)
|