pelin -> RE: Tudi moški lahko sprobajo, kakšni so popadki :) (21.1.2013 20:25:34)
|
Jaz bi tudi ušla prvič, če bi imela šanse...sploh potem malo pred koncem , ko sem se začela že malo zgubljat in nisem bila čisto diht [sm=smiley36.gif]...mojem so na koncu čisto popustili živci, pa najbolj zato, ker me je tako težko gledal, ko sem bila jaz v takem stanju....tako da....ne vem kaj je težje...gledat nekoga , ki ga imaš rad, ko se muči, pa mu ne moreš veliko pomagati ali trpet svinske muke med tem ko ljudje plešejo okrog tebe in ti hočejo pomagat....če bi mi dal na izbiro sem še vseeno kljub mukam raje glavna akterka v porodni, kot pa nemočni opazovalec ki ne ve kako bi pomagal...In seveda....samo telo imamo pač temu prilagojeno, pa čeprav nekatere bolj druge manj....in kakor koli že je, sem hvaležna, da nam je to dano...ne bi menjala, bi pa posodila moškim eno piko tistega notranjega vzhičenja in nepopisne sreče, ki te objame ob srečnem koncu.. ..saj vem da so v večini čisto preč od sreče...samo....eh...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|