Cerazzette in zanositev (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Julija2011 -> Cerazzette in zanositev (20.1.2013 16:40:03)

Pozdravljene, zagotovo je katera med vami tu, ki je jemala cerazzette tabletke kot kontrcepcijo. Zanima me kako je bilo, ko ste želele zanositi? Kdaj se je ciklus uredil in ali ste imele kakšne težave, da ste lahko zanosile?pozdravček vsem in veliko +

bybyka_1987 -> RE: Cerazzette in zanositev (20.1.2013 17:32:59)

Hej jaz sem jih imela!ob jemanju sm dobila perilo na mesec pa pol sibko dle trajajoce,po 6mesecih sm prenehala z njimi kr smo na bebiju zaceli ker perila ni bilo se 3t po nehanju sm nardila. test ki pa je 3dni kazal +Potem pa - in krvavi
tev!un plus je pa bil posledica hormona ki je v teh tbl!od takrat imam reden 28dnevni ciklus!w tem casu smo za6mesecev opustil misel na bebija zdaj pa smo trenutn 4krog :-)ni kaj welko pomoci je pa moja izkusnja taksna

Anonimen -> RE: Cerazzette in zanositev (20.1.2013 17:36:39)

Vsak zdrav par ima možnost mislim da celo manj kot 25 % da zanosi.
Veliko je žensk,ki pravi da že 1 ali 2 leti ne more zanositi,pa to ni res.
če ženska želi zanositi oz. važi takole: ženska mora imeti spolni odnos na 2 dni in to 1 leto ,če ji ne rata tarat se gre naprej.
Ampak roko na srce,mogoče 2 % seksata na 2 dni non stop :)

bybyka_1987 -> RE: Cerazzette in zanositev (20.1.2013 17:48:44)

Mi2 vsak dan :-) pol par dni po O se umiri!pa ni wec tak pogosto!najhuje mi je k sem v casu O nekak dosti nizja in boli k so ti dnewi mim pa je ok :-/

Anonimen -> RE: Cerazzette in zanositev (20.1.2013 17:54:36)

Draga moja vedeti moraš da žensko telo ni tako kot prebereš v knjigah. Če bi bilo temu tako glede O ,potem ženske ne bi zanosile takoj po M ali 1 dan pred M in tako.
Torej vsak drugi dan in 1 leto!!!

Karmy29 -> RE: Cerazzette in zanositev (28.1.2013 15:01:21)

Cerazzete sem nehala jemati septembra.. potem sva rekla da bova dva do tri mesece pazila, ker nisem želala vrat na nos, da začneva delat na [sm=duda.gif] (tudi zdaj ne delava prav posebno na tem, ko bo bo, pač brez obremenjevanja). Prvo M sem dobila po enem mesecu, in od takrat naprej je tako kot je bilo pred tem ko sem začela jemati Cerazzete..ni točna kot švicarska ura..vem pa kdaj približno jo pričakovati.

Stran: [1]