|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cerazzette in zanositev
20.1.2013 16:40:03   
Julija2011
Pozdravljene, zagotovo je katera med vami tu, ki je jemala cerazzette tabletke kot kontrcepcijo. Zanima me kako je bilo, ko ste želele zanositi? Kdaj se je ciklus uredil in ali ste imele kakšne težave, da ste lahko zanosile?pozdravček vsem in veliko +
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cerazzette in zanositev
20.1.2013 17:32:59   
bybyka_1987
Hej jaz sem jih imela!ob jemanju sm dobila perilo na mesec pa pol sibko dle trajajoce,po 6mesecih sm prenehala z njimi kr smo na bebiju zaceli ker perila ni bilo se 3t po nehanju sm nardila. test ki pa je 3dni kazal +Potem pa - in krvavi
tev!un plus je pa bil posledica hormona ki je v teh tbl!od takrat imam reden 28dnevni ciklus!w tem casu smo za6mesecev opustil misel na bebija zdaj pa smo trenutn 4krog :-)ni kaj welko pomoci je pa moja izkusnja taksna

(odgovor članu Julija2011)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2013 17:36:39   
Anonimen
Vsak zdrav par ima možnost mislim da celo manj kot 25 % da zanosi.
Veliko je žensk,ki pravi da že 1 ali 2 leti ne more zanositi,pa to ni res.
če ženska želi zanositi oz. važi takole: ženska mora imeti spolni odnos na 2 dni in to 1 leto ,če ji ne rata tarat se gre naprej.
Ampak roko na srce,mogoče 2 % seksata na 2 dni non stop :)

(odgovor članu bybyka_1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2013 17:48:44   
bybyka_1987
Mi2 vsak dan :-) pol par dni po O se umiri!pa ni wec tak pogosto!najhuje mi je k sem v casu O nekak dosti nizja in boli k so ti dnewi mim pa je ok :-/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2013 17:54:36   
Anonimen
Draga moja vedeti moraš da žensko telo ni tako kot prebereš v knjigah. Če bi bilo temu tako glede O ,potem ženske ne bi zanosile takoj po M ali 1 dan pred M in tako.
Torej vsak drugi dan in 1 leto!!!

(odgovor članu bybyka_1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2013 15:01:21   
Karmy29
Cerazzete sem nehala jemati septembra.. potem sva rekla da bova dva do tri mesece pazila, ker nisem želala vrat na nos, da začneva delat na user posted image (tudi zdaj ne delava prav posebno na tem, ko bo bo, pač brez obremenjevanja). Prvo M sem dobila po enem mesecu, in od takrat naprej je tako kot je bilo pred tem ko sem začela jemati Cerazzete..ni točna kot švicarska ura..vem pa kdaj približno jo pričakovati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?