kt cerazette (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

eva1 -> kt cerazette (17.1.2013 20:41:36)

Cerazette sem jedla 1 mesec, po 1 škatlici sem jih prenehala jemat! Cel mesec jemanja sem imela krvavite in tudi sedaj ko jih že 14 dni ne jemljem so še vedno krvavitve prisotne(za mali dnevni vložek), menstre pa od nikoder! Ima katera takšne izkušnje? kako je po prenehanju, kdaj se potem vzpostavi ciklus? kdaj lahko pričakujem M?

hmm... -> RE: kt cerazette (17.1.2013 23:04:33)

Jaz imam takšno izkušnjo, s tem da sem šla do gin na pregled in mi je tabletke menjala za Logest.
Trajalo je slab mesec da sem imela M enako kot prej oz da se mi je spet vzpostavil normalen ciklus.

AURSKA -> RE: kt cerazette (18.1.2013 13:30:05)

L.P.
Meni pa je ginekologinja predpisala tabletke Qlaira, ki bi jih morala začeti jemati na prvi dan menstruacije. Sedaj pa ne vem ali jih naj začnem jemati že sedaj ko sem dobila rjavkast izcedek ali naj počakam na pravo menstruacijo, ki bi naj nastopila v parih dneh. Ali katra uporablja Qlairo za zaščito in kako ste zadovoljne s temi tabletkami (saj veste razpoloženje, glavoboli...).

hmm... -> RE: kt cerazette (18.1.2013 15:06:22)

IZVIRNO SPOROČILO: AURSKA

L.P.
Meni pa je ginekologinja predpisala tabletke Qlaira, ki bi jih morala začeti jemati na prvi dan menstruacije. Sedaj pa ne vem ali jih naj začnem jemati že sedaj ko sem dobila rjavkast izcedek ali naj počakam na pravo menstruacijo, ki bi naj nastopila v parih dneh. Ali katra uporablja Qlairo za zaščito in kako ste zadovoljne s temi tabletkami (saj veste razpoloženje, glavoboli...).

Lahko ti samo povem kaj je meni svetovala gin, in sicer naj počakam na prvo pravo M (ne samo izcedek).

Anonimen -> RE: kt cerazette (18.1.2013 15:34:53)

Sploh ni treba čakati. Lahko jih vzameš pred M ,ampak potem se moraš dodatno zaščititi ( 1 teden )

kajajaka -> RE: kt cerazette (18.1.2013 23:13:40)

Po prenehanju jemanja Carazette sem prvo M dobila po 6 tednih, naprej pa normalno na 4 tedne...

Stran: [1]