rozilu -> RE: Končno ena dobra faza (18.1.2013 11:35:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka [sm=jezicek.gif] Evo, ravno razmišljam kako mi je lepo. Lahko sedim pred TV-jem z dragim med tem, ko se otroka gresta sama stuširat, sama spat.... Ni več faze, ko sem se že ob 17. uri tresla, kaj bo spet zvečer dokler ne zaspita. Ni več tiste faze, ko sem morala paziti, da mi ni poknilo v gležnju ali pod nogami parket, pa je bil takoj ueeeee. Ni več faze, ko sem ga morala 1 uro držat za roko, da je zaspal. Ni več kričanja z Wc- : mama pokakala sem se..... Ni več: mama pil... Ni več faze zmišljevanja pred spanjem... Ni več faze izsiljevanja z jokom... Evo, končno sem malo fraj. [sm=jezicek.gif] Jao... Dolgo je trajalo, hitro je minilo...[sm=jezicek.gif] Upam, da bo vsaj še malo ta dobra faza trajala, ker pričakujem v prihodnje baje še težje faze [sm=jezicek.gif] Morala sem to deliti [sm=smiley36.gif] Paštetka [sm=bravo.gif], me pa zanima kolko sta stara tvoja otroka (na sliki zgledata res še čisto mičkena [sm=smiley1.gif]), da vidim kdaj pridem do te faze.... pol se jo naužijem in mogoče začnem razmišljat o novem naraščaju [sm=smiley1.gif] (nisem jaz za te fore vse naenkrat, pa nam bo pol lažje).
|
|
|
|