Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Štampiljka "smajli" - kje naj j... 16.1.2013 8:41:16
|
|
|
|
kajalin*
|
če jo ne dobiš, jo lahko daš izdelat :)
|
|
|
|
RE: Štampiljka "smajli" - kje naj j... 16.1.2013 8:43:11
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 Živjo, ve, ki vse veste Jaz bi pa nujno rabila štampiljsko smeškota/smajlija (torej, neki tazga: , no, sam brez mežikanja). A kdo ve, kje naj jo kupim? Hvala! Kakšni večji trgovski centri jo imajo ziher. če ne med pisarniškim materialom, pa na oddelku igrač. kakšen leklerk jo zagotovo ima. pa špar tud mogoče. No, men ne vem če bi se mi dalo laufat naokrog, ampak če bi jo res želela imeti, bi šla najprej pogledat v te večje centre. tam dobiš skoraj vse
|
|
|
|
RE: Štampiljka "smajli" - kje naj j... 16.1.2013 9:19:27
|
|
|
|
Medea10
|
Mislim, da sem jih videla v Kiku. Pa v Leclerucu menda tudi.
|
|
|
|
RE: Štampiljka "smajli" - kje naj j... 16.1.2013 9:37:41
|
|
|
|
pomlad08
|
Hvala! Bom šla pogledat v Kik, če jo imajo, ker Leclerc je tok velik, da zmeri traja 100 let, da pridem ven. Bom šla po štampiljko in kupila še 500 drugih stvari :)
|
|
|
|
RE: Štampiljka "smajli" - kje naj j... 16.1.2013 9:39:45
|
|
|
|
pomlad08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* če jo ne dobiš, jo lahko daš izdelat :) ja, sej mogoče res, glede na to, da rabim eno fejst štampiljko za veliko štemplov in za dolgo obdobje. moram preveriti cene.
|
|
|
|
RE: Štampiljka "smajli" - kje naj j... 16.1.2013 10:19:32
|
|
|
|
ronja
|
A misliš, da bo tok priden/a? Nekoč sem jo videla v Konzorciju, samo je že daaavno od tega, tako da se splača prej poklicat.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?