Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri ponudnik digitalne TV? 14.1.2013 18:39:39
|
|
|
|
tajtaja
|
Mi mamo Siol Trio+mega paket....račun je okrog 50€, kar se mi zdi vedno bolj predrago in iščem drugo cenejšo varianto, lahko tudi brez telefona. Bilo bi super kakšen paket še z vključeno naročnino za mobitel . Ja, je treba oklestit stroške!!!
|
|
RE: Kateri ponudnik digitalne TV? 14.1.2013 18:56:50
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Mi mamo Siol Trio+mega paket....račun je okrog 50€, kar se mi zdi vedno bolj predrago in iščem drugo cenejšo varianto, lahko tudi brez telefona. Bilo bi super kakšen paket še z vključeno naročnino za mobitel . Ja, je treba oklestit stroške!!! Bila pri TUŠU, sedaj so nas dali kar oni na amis internet tv in telefon 35€ zelo zadovoljna
|
|
|
|
RE: Kateri ponudnik digitalne TV? 15.1.2013 7:04:32
|
|
|
|
Tippi
|
Mi smo bili pri Telemachu, trojček, 37 eur na mesec. bila zadovoljna. Zdaj smo na T2, bomo videli kako zadovoljna bom. Dragi pravi, da je kul, da tud drago ni. ne vem natančne cene.
|
|
|
|
RE: Kateri ponudnik digitalne TV? 15.1.2013 8:10:07
|
|
|
|
tamiflu
|
Mi mamo Teleing, pa znese račun okoli 45 evrov
|
|
|
|
RE: Kateri ponudnik digitalne TV? 15.1.2013 9:02:21
|
|
|
|
Fleka
|
Imamo Amis trojček(internet,100 tv programov in telefon-pogovori v "stacionarna" omrežja brezplačno). Pride na mesec okrog 45,eur.
|
|
RE: Kateri ponudnik digitalne TV? 15.1.2013 10:39:17
|
|
|
|
poli*
|
Mi imamo amis dvojček (int+TV) in pride 37€. No, sedaj imamo pol leta 50% ceneje . Ali imate stacionarne telefone zaradi interneta? Sicer menim, da se jih v vsej poplavi mobitelov ne potrebuje. Z amis internetom smo zadovoljni, za tv sem morala že nekajkrat klicati tja, ker so nam kar naenkrat "ukinili" 3/4 programov... no, čez 5 minut je bilo že vse nazaj na svojem mestu.... ne vem zakaj se jim to dogaja
|
|
|
|
RE: Kateri ponudnik digitalne TV? 15.1.2013 12:41:24
|
|
|
|
Fleka
|
Nam pa občasno nagaja internet(Amis).Telefon je že od prej zato smo ga obdržali pa še klici so brezplačni-meni se kar pozna.Pa hčerka sošolke kliče na stacionarne številke-brezplačno.
|
|
RE: Kateri ponudnik digitalne TV? 15.1.2013 13:07:15
|
|
|
|
dreamhorse
|
T2... 40 EUR, internet superhiter, televizija, mobitel kartica... zaenkrat zadovoljni... kanalov prek zadosti, gledamo tako vedno ena in iste...
|
|
|
|
RE: Kateri ponudnik digitalne TV? 15.1.2013 21:14:07
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Amis, internet in tv. Stacionarca sva skenslala, ker ga ni nihče uporabljal. 43 eur. Sicer pa malo menjava, prej smo meli LJ Kabel, potem je imel Amis akcijo in sva zamenjala in tako prihranila 180 eur v pol leta. Ko se nama izteče ta pogodba (letos enkrat), bova spet preverila ponudbe in akcije drugih.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?