mojcaziga -> RE: zaprtje-novorojenček star 3 tedne (13.1.2013 18:48:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper joj hvala vama. Bom res poskusila in dodala malo sladkorja ja. Sicer sem bila tudi jaz proti temu, ampak če pomaga, pa pomaga. Trebušček tudi masiram, vendar se samo sprda, kakal ni. Prda cel dan ful, ampak kakat ne more. Zdaj sem mu skuhala čaj iz janeža in kumine. Pa ga bom malo sladkala in da vidimo. Upam, da bo kaj. Ni mi jasno kako ta NOVALAC IT ki je kao namenjem prav otrokom s težavami pri zaprtju, pa ne mora kakat vseeno. Al je mogoče dva dni hranjenja s to hrano premalo, da bi bilo realno stanje že pokazano? Kolikor se spomnim, pediatri niso bili ravno naklonjeni pogostemu menjavanju mleka. Običajno se ga je menjalo, v koliko je otrok imel težave, kot pri vama. Ja, dva dni, se mi zdi, da je premalo časa, da bi se pomagalo ali je mleko ok ali ne. Našemu je najbolj odgovarjal Hipp, po Aptamilu je bruhal že v porodnišnici, zato so mu dali Hipp in je bilo ok. Mi smo bili namreč kar dolgo v porodnišnici in ker sama zaradi zdr. težav nisem smela dojiti, so dodatek uvedli tamalemu kar zdravniki - najprej Aptamil, potem Hipp. Ne vem ali kaj vpliva, je bil kar zajeten novorojenček, 4 kg in 54 cm. lp
|
|
|
|