modrček ahh bra (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

orsina -> modrček ahh bra (11.1.2013 22:08:46)

Ga katera ima? Je vreden svojega denarja?

aelail -> RE: modrček ahh bra (12.1.2013 5:48:34)

Kupila sem jih pred 5 meseci v kompletu in od takrat nosim samo te. Prednost je ker te nič ne tišči, prsi ostanejo na svojem mestu.
Je pa tudi ena pomankljivost, če imaš večje prsi ti ne nudi take opore, kot kaže v reklami. Sama sem zelo zadovoljna.

Paštetka -> RE: modrček ahh bra (12.1.2013 9:11:48)

Ah, ja...

katipi -> RE: modrček ahh bra (12.1.2013 15:35:26)

Tudi jaz jih imam in so super. Odkar jih imam, drugih ne dam nase.[sm=smiley1.gif]

Frodo Bisagin -> RE: modrček ahh bra (12.1.2013 19:16:13)

IZVIRNO SPOROČILO: aelail

Kupila sem jih pred 5 meseci v kompletu in od takrat nosim samo te. Prednost je ker te nič ne tišči, prsi ostanejo na svojem mestu.
Je pa tudi ena pomankljivost, če imaš večje prsi ti ne nudi take opore, kot kaže v reklami. Sama sem zelo zadovoljna.

Kaj pomeni vecje prsi? Je to 85, 90, 95... Ali zgolj prsi, ki dejansko potrebujejo oporo.. Za kaksne 70 ali 75 se mi zdi, da so nedercki samo modni detajl...

orsina -> RE: modrček ahh bra (12.1.2013 20:55:43)

koliko pa imate košarico da vam ustrezajo.... sama imam C... pa še nosečka in rabim nekaj udobnega.... pa ne vem če mi bi ustrezali... malce sem skeptična

AKP -> RE: modrček ahh bra (12.1.2013 21:23:03)

Sem imela iste probleme. Na sebi nisem prenesla nobenega modrčka s kostjo in niti malo me ni smelo nič tiščati, prsi pa takoo povečane, da bog pomagaj. Zato sem si kupila v Mullerju čisto navadne bombažne modrčke za dojenje, ki so se super obnesli in so bili res udobni. Po porodu pa sem lahko zopet normalno nosila modrčke s kostjo.

alda -> RE: modrček ahh bra (13.1.2013 16:00:46)

meni pa so ti modrčki nekak grdi na pogled in si res ne morem zamisliti lepo obleko z izrezom spodaj pa ta modrčk.
Za športno opravo že nekako, ma za kaj več pa mi ni lih .

Stran: [1]