malaMravljica -> RE: Žarnice (11.1.2013 11:13:24)
|
ja zarnice, sem ravno prejsnji teden ponorela. V hodniku sva imela dva lustra, vsak dve zarnici od mislim, da 40 notri in si zamenjal in je crk..lna v roku 2 dni pol pa sta vedno ene dve v celem hodniku svetili in je bila tema, res tema. In mi je prekipelo, sem sla v trgovino in niti ne vem a sem vedla kaj kupujem, zapicla sem se v en luster in kupila dva. Nisem cist vedla in rekla mojmu, da sej bova zamenjala, ce ni ok in on vidi, da sem kupila LED. Zmontira in odpre luc. UAAAUUU, sam po krpo sem sla in prebrisala omaro, vrata, in cel hodnik, ker se je koncno res vidlo in sem dobila obcutek, da je vse zapraseno [sm=smiley36.gif] jp, hodnik je sedaj najbolj osvetljen prostor v hisi. Moj se je pritozu, da za stopnisce pa nisem kupila in sem sla takoj vceraj iskat, pa hotla sem se za spalnico, pa ni bilo nekega pravega, kot si ga zelim in bom mal pocakala, da se kaj dobijo. So mi rekli, da ta LED tehnika je cist nova in ja res, mal drazja. En luster s 6-imi luckami me pride 99 eur, sam so zarnice ze vse zraven in se 2 leti garancije dobis komplet na vse. V trgovini so mi rekli, da s tem je sedaj mir z menjavanjem zarnic. Svetloba pa bozanska. Tiste varcne zarnice recimo, tiste grde velike, jaz tiste svetlobe ne prenesem, me zacne noro bolet glava, ta LED pa superca. Moz s ene ve cisto, sam jaz bom pcasi v celem stanovanju zamenjala lustre. Pravijo tudi, da LED porabi 70% manj elektrike. ha ha, ne me brisat, ne delam si reklame, mi jih ne prodajamo, tudi jaz sem jih mogla it kupit, zgleda pa moje pisanje zihr kot reklama, sam jaz sem res cist happy s temi novili lustri sedaj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kratkorocno je investicija, dolgorocno pa sparanje.
|
|
|
|