malaMravljica -> RE: Tla v kuhinji (10.1.2013 22:40:55)
|
Ja, mi imamo pluto, ki je lakirana po sobah in je res superca, fajn za cistit in mehka in topla za hodit, zato bi jo dala tudi v kuhinjo. Ko pucam ni panike kolko mokra je cunja, ravno z zelo suho ne pucam. Sam ja, pluto se rabi za zameske, to ze drzi. Mi smo bili poleti na dopustu in je bila pri nas doma ena stoletna nevihta, ki nam je by the mimo v gozdu podrla 200 dreves, cel gozd, da se razumemo o cem govorim.In okna v splanici so bila zaprta, pa je pri zaprtih oknih voda tekla notri, pa so nova okna, na tisti strani hise je celo hiso pri oknih zalilo. V jedilnici imam ladijski pod in tam je bilo ok, le umazano sem dobila, v splanici pa nam je pluto dvignilo. Sam smo jo potem pri robu mal odrezal in tam kjer je bila cist dvignjena zalimali in je sla nazaj. Ni pa se 100% zrihtano, ker sedaj moremo ne vem kaj naredit, ker je sla prevec nazaj. Tko da, kaksne poplave tudi pluti ne koristijo. je pa res, da pri nas je pol voda stala notri, ker nismo vedeli. Ja, parket je pa itak nekaj najlepsega, se ce imas enega res kvalitetnega.
|
|
|
|