nananaja -> RE: subvencija malice v OŠ (11.1.2013 20:12:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea meni je, ko je začel veljati zakon 2011, potekla odločba za OD v oktobru 2011, sem dala novo vlogo in dobila novo odločbo od 1.11.2011 - 31.10.2012... ko sem decembra 2011 oddala vlogo za vrtec, sem ji povedala na CSD, da OD nisem označila ker imam veljavno odločbo in mi je gospa "prijazno" odgovorila da je nov zakon in da najprej preračunajo OD in od tam naprej vse ostalo, tako sem dobila novo odločbo o OD in novo za vrtec, in 2012 decembra sem spet oddala novo vlogo za vse,..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] Sej pravim, da ne dovolite, da vam to delajo, ali pa zahtevajte naj vam v zakonu pokažejo člene, zaradi katerih vam morajo nanovo preračunat otroški dodatek. Na našem csdju niso nič na novo preračunavali. Izdali so odločbo za vrtec, sicer z veliko zamudo, septembra pa smo oddali za otroški dodatek, sedaj ne pričakujem ponovnega računanja OD in se bom pritožila in zahtevala pojasnilo, če mi izdajo novo odločbo (po možnosti nižjo odločbo, smo zelo na meji).
|
|
|
|