Anonimen -> ginekolog-inja v Kranju in prvi ultrazvok (10.9.2005 21:48:56)
|
Jaz sem imela Gregorača in je bil tudi vedno pri UZ on. Samo če si prvič noseča, ti ga ne priporočam, ker ničesar ne pove, več ali manj je skozi tiho ali pa nekaj momlja sam zase, da ga itak nihče ne razume.
Dr. Podlipnikova je kar zgovorna, njo ima moja sestra in je zadovoljna. Je taka, konkretna, pove vse, od A do Ž, brez olepševalnih okoliščin, čeprav je kar prijazna. Jaz sem jo imela na predavanju na materinski šoli, pa pri porodu je odredila CR, tako da mi je ostala v lepem spominu.
Dr. Handžar mi je delal ultrazvok prvič, ko še nisem imela dr. Gregirača, ampak dr. Rantovo, ki je bila pa takrat na bolniški in sem jo zamenjala. K njemu se res splača iti. Tisti UZ, ki mi ga je on delal, mi je ostal v spominu kot eden najlepših trenutkov v mojem življenju.
Za dr. Riznerja pravijo, da je strokoven, vendar o njegovem obnašanju se tudi marsikaj govori. Jaz sem svoje pri njem doživela in ne bi rada nikoli več.
Sicer se pa pojdi prijaviti čim prej, saj je čakalna doba kar dolga, vsaj takrat so tako meni rekli, ko sem prišla menda čisto prepozno. Ne vem sicer točno kdaj, ampak prvi UZ sem imela v 14. ali 15. tednu, pa so kar pohiteli.
|
|
|
|