ThinkPink -> Otrok nonstop bolan (9.1.2013 14:28:23)
|
Normalno se mi zdi, da je otrok v vrtcu in je prvo in drugo leto v vrtcu veliko bolan. Pri nas pa pa je tako: stara 5,5 let, v vrtcu od 2,5 let (bolana skoraj v eno - viroze, angine, vnetja ušes, laringitisi....), sedaj je že cca. eno leto več ali manj doma, ker sem na porodniški. Če že gre v vrtec je tam 3-5 dni in spet nekaj pokasira. Tudi sedaj, ko je že 2 meseca samo doma in ne obiskuje vrtca je zbolela z angino (ne vem od kod, ker je samo doma, razen pri babicah in dedkih, ki so pa zdravi). Sploh mi ni jasno, kako bo to dete obiskovalo šolo...In prav žalostna sem, ko vidim, da pogreša družbo vrstnikov, pa je ne morem dati v vrtec, ker bo čez nekaj dni spet bolna (imamo pa dojenčka doma in ne upam preveč tvegati)... Pediatrinja pravi, da je to normalno, da enim imunski sistem dozori prej, drugim kasneje. ORL pravi, da ima mandlje rahlo povečane in da ni za operacijo, alergij nima. Zakaj je torej nonstop bolna? Dejansko ne moremo nikoli nikamor, ker smo nonstop doma in nekaj prebolevamo. Tudi k dejavnostim je ne morem vpisati, ker je npr. šla k atletiki in v celem mesecu šla 2x, šla k plesu ..ista zgodba...torej plačevati članarino, da gre 1x na mesec... Naj omenim še, da živimo zdravo, smo veliko zunaj, se gibljemo, kuhamo doma in se trudimo jesti čimbolj raznoliko, raznih sirupov za dvig imunskega sistema se je prenajedla, pomagali pa niso nič. Zdi se mi kot da smo osamljen primer nonstop bolanih... Ima kdo podobne izkušnje? Ste poskusili tudi z homeopatskim zdravljenjem?
|
|
|
|