|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je normalno da dojenček toliko spi
10.9.2005 17:45:42   
simona2
Pozdravljeni,
Naša dojenčica, ki je stara komaj dober teden samo spi , je in se previja. Budnih obdobij je res zelo malo, pa še ponoči dobro spi. Ali je to normalno. Malo me je tudi strah zaradi hranjenja oziroma dojenja. Kaj naj naredim ali jo naj budim ali kaj? Običajno se zbudi tako na 2 do tri uri čez dan, da se previjemo in najemo, če pa traja več jo pa sama zbudim. Glede na to, da ne joka preveč mislim, da bi moralo biti OK. Kakšne pa so vše izkušnje? Jo buditi, je to res malo preveč da toliko spi...?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali je normalno da dojenček toliko spi
10.9.2005 17:49:46   
ZARA
Jst je nisem nikol budila,čeprav je do 6 meseca spala nenormalno,tako da je včasih imela samo po 4-5 obrokov na dan...eni pač rabijo več spanca, še zdej pri 16 mesecih spi ponoči do 15 ur!
Če misliš, da je lačna al pa da ji kej manjka, jo pač zbujaj, samo men to ni blo nikol preveč všeč, kljub nasvetom...pomoje, če bi ji kaj manjkalo ne bi mirno spala...

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali je normalno da dojenček toliko spi
10.9.2005 17:51:13   
Pupica
Naša princesa je stara čez 1 leto in še vedno spi okoli 15-17 ur. Po tabelah je to za novorojenčka. Tako da je to čisto normalno. Otrok si vzame toliko spanca kot ga potrebuje. Kljub temu da je stara 1 leto, se mi še vedno zdi, da ko je zbujena le je in se previja.Potem malo poskače naokoli in spet mora it nazaj spat.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali je normalno da dojenček toliko spi
10.9.2005 17:53:26   
urška
bodi srečna!! pravilo številka 1: nikoli na budi dojenčka; jst sem se ga vedno držala pa je tud veliko spal ko je bil novorojenček.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali je normalno da dojenček toliko spi
10.9.2005 20:01:05   
pravljica
sem ravno danes razmišljala o tej temi...moj že 3. dan zelo dosti spi; zjutraj se je zbudil okoli 7ih, ob 9ih je zaspal za 1 uro, potem je spet spal 1 uro od 12ih do 1ih in zdaj spi že od pol treh (ura je pa ...vmes je jedel in zaspal nazaj...zdaj bo pa itak spet celo noč spal kot vedno (vmes 1x ali 2x je)...torej vse skupaj nekje 17 ali 18 ur...UAU!...čist po mamici je

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali je normalno da dojenček toliko spi
10.9.2005 20:47:50   
Maša
No tako je bilo z mojo princesko, spala in spala tudi po 7 ur, potem pa mi je petronažna rekla da jo moram zbujati na 2 oziroma na 3 ure ker kao ne pridobiva dovolj na teži. No in sem jo začela in počasi je ujela ritem. Sedaj bi samo jedla -stara pa je skoraj 3 mesece. Skratka....jest je ne bi zbujala če bi bil to moj 2.otrok, no razen v primeru če res ne bi bilo pridobivanja na teži!
Pravijo bolje spanc kot žganc-pa še res je-v tistem obdobju ko je veliko spala je tudi zelo zrasla

Naj ti bo vedno tako pridna in zdrava

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali je normalno da dojenček toliko spi
10.9.2005 21:15:51   
Pi-kica 1
Moj je tudi veliko spal že od začetka, pa skoraj nikoli jokal. Ponoči je jedel le enkrat ali dvakrat, čez dan je spal tudi pet ur skupaj. Pa ga nisem nikoli budila. Sem pa ga res nekajkrat dala na vago, da sem kontrolirala težo, če se v redu redi. Zbujala pa ga nisem nikoli. Saj to obdobje mine, zdaj bi si včasih želela, da bi malo več spal...

LP

Pi-kica

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali je normalno da dojenček toliko spi
10.9.2005 21:43:09   
CUKRČEK
Če se normalno redi, potem ni panike. NAša je tud samo spala....problem je bil edino v tem, da je počasi hirala in se ob lakoti sploh ni zbudila. ZAto smo jo potem morali zbujati, da se je redit začela.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ali je normalno da dojenček toliko spi
11.9.2005 12:10:48   
simona2
Ej hvala mamice, ste me ful potolažile , pa saj ko razmišljam se Maša nekako zbuja na 3 ure čez dan, da jo podojim in previjem. Je pa res, da me malo skrbi za težo in komaj čakam patronažno jutri ali v torek, da jo stehta. Mož je sicer rekel, da se mu zdi, da je že malo zrasla, pa ne vem ali je to mogoče v 10 dneh ali pa tudi.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ali je normalno da dojenček toliko spi
11.9.2005 12:23:06   
smrka
ce se ti premalo redi jo zbujaj na 2 ure podnevi in jo hrani. Ponoci jo pa pusti naj spi in ko se zbudi jo podoji. Nasa se premalo redi in jo moram vsake dve ure cez dan dojiti. Hvala bogu da ti spi cez dan.. nasa sploh noce, pa je tako zmatrana da komaj gleda pa noče zaspat.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ali je normalno da dojenček toliko spi
12.9.2005 8:50:31   
špelin@
Joj, bodi vesela!!! Pri nas je bil pri tej starosti živ obup z nespanjem... Zdaj smo se pa itak že navadili, da je cel dan pokonci, ponoči je pa tudi spaneca hitro konec. Danes ponoči je npr. spala od 21:30 - 2h, nato se je zbudila in jedla. Potem pa ne in ne zaspati. Šele malo po tretji se je vdala,ampak smo bili že pred sedmo pokonci

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?