prosimo za pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Kupim - prodam >> Dobrodelnost

Sporočilo

velika druzina -> prosimo za pomoč (8.1.2013 11:54:49)

lepo pozdravljeni,smo družina s 5 malimi otroci.smo v hudi finančni stiski.živimo v najetem stanovanju.stroški v bloku so tako visoki,da cela moževa plača ne zadostuje.živimo zelo skromno in pošteno.ko smo se obrnili po pomoč,so nam bila zaprta vrata in to samo zato ker so nam 17 let star avto ocenili zelo visoko,a ni vreden nič.znašli smo se iskreno v hudi stiski,saj so se neplačane položnice nabirale,poravnati pa jih morava,a brez pomoči ljudi ne bova zmogla.prav nam pride kakršna koli pomoč,finančna ali materialna(HRANA,...)

Doll -> RE: prosimo za pomoč (8.1.2013 12:28:43)

Avto se oceni po eurotaxu in ne verjamem,da so vam zelo visoko ocenili 17 let star avto in to tako visoko ,da zaradi tega ne dobite pomoči [sm=zmeden.gif]

nyna84 -> RE: prosimo za pomoč (8.1.2013 13:15:25)

1 plača na 7 družinskih članov - zagotovljen otroški dodatek in socialna pomoč, če se ne motim.
Min. plača je cca 530 € bruto - če je vaša najemnina tako visoka, je skrajni čas, da se preselite v stanovanje, primerno vašim zmožnostim. [sm=zmeden.gif]

nyna84 -> RE: prosimo za pomoč (8.1.2013 15:16:45)

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

1 plača na 7 družinskih članov - zagotovljen otroški dodatek in socialna pomoč, če se ne motim.
Min. plača je cca 530 € bruto - če je vaša najemnina tako visoka, je skrajni čas, da se preselite v stanovanje, primerno vašim zmožnostim. [sm=zmeden.gif]

neto. Ne vem, kdo se meša v moje pisanje [sm=smiley2.gif]

gsatalema -> RE: prosimo za pomoč (14.1.2013 13:20:02)

lepo pozdravljeni,smo družina s 5 malimi otroci.smo v hudi finančni stiski.živimo v najetem stanovanju.stroški v bloku so tako visoki,da cela moževa plača ne zadostuje.živimo zelo skromno in pošteno.ko smo se obrnili po pomoč,so nam bila zaprta vrata in to samo zato ker so nam 17 let star avto ocenili zelo visoko,a ni vreden nič.znašli smo se iskreno v hudi stiski,saj so se neplačane položnice nabirale,poravnati pa jih morava,a brez pomoči ljudi ne bova zmogla.prav nam pride kakršna koli pomoč,finančna ali materialna(HRANA,...)

To pa ne bo povsem držalo [sm=zmeden.gif]
Če ste tako velika družina in ena plača..., potem ja dobite astronomske otroške....halo..za 5 otrok (sigurno znese več kot marsigdo zasluži cel mesec)
17 let star avto so vam ocenili tako visoko,... pa ne me basat, pa saj mi drugi ne živimo na luni, da ne vemo kako ocenjujejo avte...
Hrana, vam za takšno družino pripada tudi na rdečem križu...

Pa kakor koli, ne želim obsojat niti napadat, ampak me takšno pisanje , kot je tole, niti malo ne gane, kajti avtorica tega sporočila, je hotela na hitro pridobit nekaj sredstev in materialnih dobrin, in potrkat na dušo tistih, katerim se otroci smilijo....
Ampak je napačno začela z zgodbo....

nyna84 -> RE: prosimo za pomoč (14.1.2013 13:24:06)

Zaradi takih potem ljudje ne pomagajo niti tistim, ki bi pomoč res potrebovali, ker najprej pomislimo na to, da je vse skupaj potegavščina. [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]
5 otrok pa sploh ne bom komentirala. Jaz si še tretjega zaenkrat ne upam privoščiti, pa sva oba zaposlena za nedoločen čas.

Stran: [1]