kako hitro vas mine? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> kako hitro vas mine? (7.1.2013 15:44:00)

Pozdravljeneee!
sem čist nova na forumu,nism pa zasledila še svoje teme.... pa sm se odločla da vm postavim svoje vprašanje...
zanima me kako hitro vas vse skupaj mine?:) ...ko se z mojim spraviva v posteljo, mi lahko dogaja sto na uro,on se mi ful posveti...oba uživava,..po "kratki predigri" (10min) pa me hitro vse mine (še predno je v meni)...ponovno lahko ponoviva čez par minut...vendar spet hitro mine!? kaj ve mislite?
hvala....
anonimna ;)

tečla -> RE: kako hitro vas mine? (8.1.2013 9:19:56)

A misliš željo po seksu? Po 10 minutah me definitivno ne mine, sploh če se mi na polno dogaja in se mi posveti. Pa saj se mi vedno.
Pa sva par že dolgo.

dreamhorse -> RE: kako hitro vas mine? (8.1.2013 13:36:16)

Skrajšajta predigro ali pa mu ti pokaži kaj naj počne, da te ne bo minilo.. očitno pač ne igra na pravo struno, če tebe mine.

Penny -> RE: kako hitro vas mine? (8.1.2013 13:55:13)

Če prav dela, me nič ne mine, ampak samo še bolj paše - do sladkega vrhunca [sm=smiley36.gif]. In narobe dela itak samo takrat, ko sem že sicer tečna in mi nič ne paše, ne samo seks [sm=smiley29.gif].

Anonimen -> RE: kako hitro vas mine? (8.1.2013 15:22:46)

nevem...mine v trenutku...paše, pol pa kot bi "odsekal" rata neprijetno, moteče in ne paše več.... :(
nevem kaj naj bi to bilo. ko se to zgodi. je vse zelooo občutljivo.
Tudi če mu povem kaj in kako naj dela (in tako tudi počne)...je vedno ista zgodba :(

Penny -> RE: kako hitro vas mine? (8.1.2013 15:26:56)

Po opisu sklepam, da doživiš orgazem in ti zato več ne paše. Mi je pa čudno, da bi ga doživela in ne vedla, da si ga, ker po mojem te občutke težko zgrešiš? Po orgazmu je pa značilno, da postane vse občutljivo in dotik nekaj trenutkov ni prijeten.

picola1 -> RE: kako hitro vas mine? (10.1.2013 0:38:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nevem...mine v trenutku...paše, pol pa kot bi "odsekal" rata neprijetno, moteče in ne paše več.... :(
nevem kaj naj bi to bilo. ko se to zgodi. je vse zelooo občutljivo.
Tudi če mu povem kaj in kako naj dela (in tako tudi počne)...je vedno ista zgodba :(

Kaj takrat doživljaš v sebi? Katera čustva, mislim. Al ti je samo telesno neprijetno? Kaj čutiš do partnerja (jezo, gnus, odpor,itd.)?

Anonimen -> RE: kako hitro vas mine? (10.1.2013 10:48:30)

Penny....kako pa ve tam spodaj čutite po orgazmu? čudno mi je da je to tko hitro (po 10 minutah)... (verjetno boste rekle, da to bi pa mogla vedeti :) , ampak vseeno...vsi pišejo kako se občuti orgazem, vsi ti prijetni trenutki...kaj pa tik po tem? oz. tam spodaj?)

picola1... tak smotan, neprijeten občutek čutim samo telestno, oz. samo spodaj,...ne pa tudi v mislih. Ob tem mi je žal....da ne moreva naprej...do njega pa ne čutim nikakoršnega gnusa, ampak vse lepo!...še bi nadaljevala...samo "ne sme se pribljićati spodaj" :(
lp

Anonimen -> RE: kako hitro vas mine? (10.1.2013 11:43:52)

Jaz tudi mislim, da ti ooživiš orgazem, pa ti potem ne paše več.... ampak tudi meni je čudno, da ne bi vedela, da je to to..
Lahko samo vprašam, koliko si stara? se opravičujem, če sem že kje spregledala

Anonimen -> RE: kako hitro vas mine? (11.1.2013 15:21:07)

no, ravno zato, ker nevem kakšni so občutki po orgazmu...me zanima kaj ve doživie ob tem, oz. kako občutite vse skupaj po orgazmu (po vseh prijetnih občutkih, krčih...)
stara sem pa 27, če je to pri tem res tako pomembo :) :) ;)

Penny -> RE: kako hitro vas mine? (11.1.2013 15:55:16)

Po orgazmu čutim zadovoljstvo, zadovoljenost, srečo, potešenost, notranji mir ... Telesno je pa spodaj za nekaj trenutkov malo bolj občutljivo za ponovni dotik, poleg krčev in povečane vlažnosti, pa seveda pospešeno dihanje, povečam utrip srca, kakšni zvoki ... [sm=jezicek.gif]

10 minut ni prehitro niti prepočasi [sm=smajl.gif].

Probaj se mogoče sama spravit do orgazma (če gre), pa boš videla, če se da občutke primerjat :).

sombrero -> RE: kako hitro vas mine? (14.1.2013 13:25:48)

Ženo mine po orgazmu, njen problem pa je podoben, ker se potem ohladi in jo skoraj ni več mogoče zagnati [sm=zmeden.gif] . No, kadar sem jaz zelo napaljen, pa tudi ne zdržim več kot minutko, ampak mi potem ni več težav naprej...

Stran: [1]