ronja -> RE: Zadovoljitev partnerja (6.2.2013 13:40:38)
|
Ja, moški smo malo različni. Žensko lahko vedno poseksamo, ne glede na to ali smo z njo na bojni nogi ali ne. Če mi pusti, da jo primem za rit, je to običajno zame znak, da hoče seks, ampak ona bi se samo lubčkala... polupčkaj jo tako, da si bo zaželela še kaj, pa bosta oba zadovoljna[sm=smiley1.gif] In kako vzpodbuditi moškega? Namreč ko pogovor nanese na to, jaz povem točno to, kar sta napisala tehnofil in kalbo, da nežnost, pozornost čez dan meni da veliko željo po njem....ležanje na kavču, odtujevanje, zapiranje vase, me žal odbije...njegov odgovor na to je, da ko bova seksala bo tak postal....kot da sva par od včeraj To je pa res težko slišat... Verjetno sta oba v svojih obrambnih pozicijah, vsak bi rad najprej čutil, da je ljubljen in na varnem, predno bi se odkril in zato vztrajata vsak na svojem bregu. Sama ne vem, če bi se lahko prisilila v seks (na srečo se mi še ni bilo treba), če tega, kar ti želiš, ne bi čutila. Zato vama predlagam tretjo pot: najdita nekaj, kar je OBEMA všeč. Ni treba, da je to mazenje ali seks, lahko je neka skupna dejavnost, ki je pa obema všeč. Ta vaju bo počasi zbližala, da se bosta odprla en drugemu in potem je vse ostalo lažje:). Fino je tudi,č e se oba trudita: mogoče mu lahko daš za začetek ti na drug način vedet, da ga imaš rada - ker mu tega sedaj s seksom ne moreš pokazat, ker si pač ne želiš seksa v takih odnosih (razumljivo), mogoče pa obstaja način, kako mu pokazat to drugače. Mora pa bit to način, ki GA TUDI ON RAZUME OZ. MU VELIKO POMENI, ne nekaj, kar bi si ti želela, da on tebi naredi (prinese rožice na primer, on jih mogoče/verjetno ne bo tako vesel, kot bi jih bila ti). Spomni se, kako vse sta si včasih izkazovala ljubezen, kaj mu je veliko pomenilo (poleg seksa). in začni s tem. Mogoče bo sledil še on... Sicer pa še vedno ostane terapija, ki večini pomaga, samo dostikrat se ljudje ne odločijo takoj zanjo, bi bilo pa škoda čas izgubljat in nič vmes ne poizkusit, da bi se stanje izboljšalo.
|
|
|
|